REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Türkiye'nin yeni digital platformu D-SMART 18 ARALIK'TA TEST YAYININDA.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

desenize bir agız tadıyla tv bile izleyemeyeceğiz.benim merak ettiğim birşey daha var böyle şifreli futbol yayınları varken ülkemizde bu genlere nasıl bir futbol sevgisi asılanacak anlamıyorum gençler maç izleme ugruna küfürlerin havalarda ucuştugu sigara dumanın dan gözlerin yaşardıgı kahve ortamlarında nasıl bir futbol sevgisi oluşacak gelecekde merak ediyorum yazık değilmi bu genclere:49: :49:

aslında bir konu acıp orada tepkilerimizidile getirip sesimizi duyurmamız lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merak ediyorum, kanal D ve ona ait kanallar şifrelenirse, bu kanalları seyretmek için kim para verecek. 5000-6000 adet Türkiyede yayınlanmamış filim arşivi var diyorsunuz. Bu filimler D max da yayınlananlar gibiyse kendileri seyrederler. Ayrıca sabah kuşağında Seda Sayın ve hergün kadın gibi ağlayan Caner dende kurtulmuş oluruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merak ediyorum, kanal D ve ona ait kanallar şifrelenirse, bu kanalları seyretmek için kim para verecek. 5000-6000 adet Türkiyede yayınlanmamış filim arşivi var diyorsunuz. Bu filimler D max da yayınlananlar gibiyse kendileri seyrederler. Ayrıca sabah kuşağında Seda Sayın ve hergün kadın gibi ağlayan Caner dende kurtulmuş oluruz.
    Kanal D şifrelenmez.
    YAni caner den felan kurtulamayız malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    desenize bir agız tadıyla tv bile izleyemeyeceğiz.benim merak ettiğim birşey daha var böyle şifreli futbol yayınları varken ülkemizde bu genlere nasıl bir futbol sevgisi asılanacak anlamıyorum gençler maç izleme ugruna küfürlerin havalarda ucuştugu sigara dumanın dan gözlerin yaşardıgı kahve ortamlarında nasıl bir futbol sevgisi oluşacak gelecekde merak ediyorum yazık değilmi bu genclere:49: :49:

Niye maç izlemek için güzel cafelerde var.Oralara gitmeyi denesinler.
    Bence maç yayınlarının şifresiz olması imkansız.Çünkü acayip büyük paralar dönüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkesin o güzel dediğiniz kafelere verecek kadar parası olmayabiliyor geniş düşünmek lazım ve o güzel kafelerden her yerde de yok sanırım....tabii ben de bilincindeyim maçların şu saatten sonra parasız olmayacagına fakat sedece düşünce ve tepkileri dile getirmek istedim.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alper kardeş bu gecim şartlarında ne cafesi sana katılıyorum kahveler var oğlum çok istiyor ama sigara duman küfür çok olduğu için götürmüyorum özetlere devam edecez o zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sözlerinize katılmamak elde değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üç kuruş asgari üçret alan adam için aylık 40 ytl büyük para aslında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam millet ,,,
    abi sadece maçlar olsa önemli değil zaten şimdide para verip izliyoruz önemli olan bunların tekelleşmesi doğan gurubu digi gurubundan çok daha kuvvetli yarın istedikleri fiyatlara at koştururlarsa ozaman yandık
    at dedim de at yarışları var milletin oynayıpta izlemekten zevk aldığı onu da şifrelerlerse işte ozaman çok daha kötü olur bunu daha önceleri cine 5 te yapmışlardı
    ama ne yazıkki bu tür holdingler senin benim paramı nasıl alırlar diye ha bire kafa patlatıyor bunun için adam besliyor onların da işi bu ne yapalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya Ne Güzel Film filan izliyorduk..! Tüh... eee Zaten Böyle olacağı belliydi..!

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri