[YOUTUBE]FkSiFiYTiwU[/YOUTUBE]
18 MART...ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ VE TÜRK MİLLETİNİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ UĞRUNA HAYATLARINI FEDA EDEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ,SAYGI VE RAHMETLE ANIYOR, YÜCE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUZ.
[YOUTUBE]FkSiFiYTiwU[/YOUTUBE]
18 MART...ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ VE TÜRK MİLLETİNİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ UĞRUNA HAYATLARINI FEDA EDEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ,SAYGI VE RAHMETLE ANIYOR, YÜCE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUZ.
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
DUR YOLCU
Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın,
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın,
Bir vatan kalbinin attığı yerdir!.
Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda,
Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda
İstiklal uğrunda, namus yolunda,
Can veren Mehmed'in yattığı yerdir!
Bu tümsek, koparken büyük zelzele,
Son vatan parçası geçerken ele,
Mehmed'in düşmanı boğduğu sele,
Mübarek kanını kattığı yerdir!...
Düşün ki haşrolan kan, kemik, etin
Yaptığı bu tümsek, amansız, çetin,
Bir harbin sonunda bütün milletin,
Hürriyet zevkini tattığı yerdir!..
![]()
Merhaba sevgili Dostlar!..28 şubattan beri foruma giremedim;Ankara'ya gitmiştim.Dönüşte de internet abonelik sözleşmem bittiği için bağlantım kesilmişti.Bugün nihayet siz forum dostlarına "MERHABA" diyebilmenin sevincindeyim...
Böyle bir günde yaşadığım sevinç,sadece BURUK bir sevinçtir.Bir yandan tarihte yankılanan "Esarete karşı duruşun yiğitlik destanıyla gözlerim yaşla dolu,göğsüm gururla kabarırken öte yandan askerliğini bile parayla yapmış sayılanların ül***i nasıl da rüşvet bataklığına çevirdiklerinin tapelerini "arkası yarın" gibi izledikçe yüzüm utançtan kızarıyor,kahroluyorum..
Başta en büyük Türk Atatürk olmak üzere,bu güzelim vatanı bizlere yurt olarak bırakan ve bu uğurda şehit düşen tüm insanlarımıza tanrıdan rahmet diliyorum.Ruhları şâd olsun!...![]()
şehtlerimiz ve gazilerimiz çanakkalede tüm dünyanın hayret etiği bir kahramanlık destanı yazmışlardır mekanları cennet olsun dileğim dünyanın bütün ülkelerinde savaşlar olmasın tüm insanlar din siyasi görüş gözetmeksizin kardeşçe yaşasınlar insanlık aybı savaşlar sona ersin
paylaşmak güzeldir
çanakkale miz çooook farklı her yeri tarih kokuyor.hele 18 mart ı bir başka..
Tüm şehitlerimize ALLAH'tan rahmet diliyorum
Bu vatan ugruna şehit olan tum herkese allahtan rahmet yakınlarına baş sağlııgı diliyorum
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri