REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Chelsea-Galatasaray Maç İçi Ve Sonu Yorumlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Chelsea-Galatasaray Maç İçi Ve Sonu Yorumlar Buraya

Chelsea-Galatasaray Maç İçi Ve Sonu Yorumlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DK 4 te etonun golune engel olamadık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Durum 2-0 oldu malesef duran toplardan gol yiyoruz olacak iş değil ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuç malubiyet maalesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Chelsea oynadı biz seyrettik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu resim herşeyi anlatıyor sanırım

Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

skor oyun ve futbolcular hersey normal
    olması gerektiği gibi oynadı.
    şaşıracak bişey yokki.
    ligde birkaç kendi evimizdeki ev hariç deplasman maçlarına baktığımızda bugunki skor şaşırtmadı beni.

selçuk burak başta olmak üzere bir kaç tane daha oyuncuyu sezon sonunda teşekkür edip göndermek lazım. hele burak trbazonda oynadığı dçnemden beri hiç sevmiyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    skor oyun ve futbolcular hersey normal
    olması gerektiği gibi oynadı.
    şaşıracak bişey yokki.
    ligde birkaç kendi evimizdeki ev hariç deplasman maçlarına baktığımızda bugunki skor şaşırtmadı beni.

selçuk burak başta olmak üzere bir kaç tane daha oyuncuyu sezon sonunda teşekkür edip göndermek lazım. hele burak trbazonda oynadığı dçnemden beri hiç sevmiyorum..
    sana katılıyorum mutaf....özellikle burak...perfonmansı,takım oyunu,top sürüş beceriksizliği,pas yüzdesi ve gol vuruş yeteneği sıfır...bu adam kaliteli yetenekli bir golcu olsa bunu ne manisaspor ne beşiktaş nede fenerbahçe 3-5 maç oynatıp kapının önüne koymazdı....fakat bizlere futbolun imparatoru ve dahisi olarak yıllarca damardan şırınga ettirilen fatih terimin çok arayıpta bulmuş gibi galatasay kulübünün gölcüsü olarak karşımıza dikmekle kendisininde aynı getirdiği adam gibi kalitesini ortaya koymuş oldu...bakmayın siz türkiyedeki yalaka ve kiralık basının transfer sezonu burak'ı italyanların ingilizlerin bilmem kimlerin istediği haberlerine...hepsi yalan...hakan şükür abisinden aldığı taktiklerle bir takımda hak etmediği halde yıllarca nasıl konaklayacağının inceliklerini fazlasıyla ögretildiğini görüyoruz...eeee hocaları kim biri imparator fatih bir diyeri kral hakan...bunların hocalarıda mehmet ağarla fetullah gülen deyilmi...sanırım sözün bittiği yerde burası...
    CİMBOMLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri