Chelsea-Galatasaray Maç İçi Ve Sonu Yorumlar Buraya
Chelsea-Galatasaray Maç İçi Ve Sonu Yorumlar Buraya
DK 4 te etonun golune engel olamadık![]()
Durum 2-0 oldu malesef duran toplardan gol yiyoruz olacak iş değil ya
sonuç malubiyet maalesef
Chelsea oynadı biz seyrettik
Bu resim herşeyi anlatıyor sanırım
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
skor oyun ve futbolcular hersey normal
olması gerektiği gibi oynadı.
şaşıracak bişey yokki.
ligde birkaç kendi evimizdeki ev hariç deplasman maçlarına baktığımızda bugunki skor şaşırtmadı beni.
selçuk burak başta olmak üzere bir kaç tane daha oyuncuyu sezon sonunda teşekkür edip göndermek lazım. hele burak trbazonda oynadığı dçnemden beri hiç sevmiyorum..
sana katılıyorum mutaf....özellikle burak...perfonmansı,takım oyunu,top sürüş beceriksizliği,pas yüzdesi ve gol vuruş yeteneği sıfır...bu adam kaliteli yetenekli bir golcu olsa bunu ne manisaspor ne beşiktaş nede fenerbahçe 3-5 maç oynatıp kapının önüne koymazdı....fakat bizlere futbolun imparatoru ve dahisi olarak yıllarca damardan şırınga ettirilen fatih terimin çok arayıpta bulmuş gibi galatasay kulübünün gölcüsü olarak karşımıza dikmekle kendisininde aynı getirdiği adam gibi kalitesini ortaya koymuş oldu...bakmayın siz türkiyedeki yalaka ve kiralık basının transfer sezonu burak'ı italyanların ingilizlerin bilmem kimlerin istediği haberlerine...hepsi yalan...hakan şükür abisinden aldığı taktiklerle bir takımda hak etmediği halde yıllarca nasıl konaklayacağının inceliklerini fazlasıyla ögretildiğini görüyoruz...eeee hocaları kim biri imparator fatih bir diyeri kral hakan...bunların hocalarıda mehmet ağarla fetullah gülen deyilmi...sanırım sözün bittiği yerde burası...
CİMBOMLU
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri