REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dowland from ts

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dowland from ts

korax ip box kullanıyorum güncelleme yaparken elektrikler gitti geldiği zaman da dowload from ts hatası verdi ne yapmam lazım teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadasim bendede ayni sorun var Eger yardimci olabilen varsa sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar, ayni sorun bende de vardi, forumlarda birsey bulamadim, tesadüf eseri kurtarabildim..

halen ayni sorun devam ediyor mu yoksa bi caresini bulabildiniz mi?

eski yada yeni yazilim önemli degil, indirdikten sonra rom.bin olarak degistirin.

cihazin kapama dügmesinden acip öndeki kapama tusuna basili tutun, güncelleme otomatik olarak baslayacaktir.

en azindan bende öyle oldu
    Konu akinli tarafından (07-12-2014 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: daha detayli bilgi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çözümünü söylüyüm arkadaşlar yazılımı indirin yazılımın ismini rom olarak değiştirin
    yazılımı flash diske atın flash diski cihaza takın sonra cihaz fişini çekin ve kumandadan ok tuşuna defalarca basarak aynı anda fişi takın yükleme başlayacaktır yükleme bittiği zaman cihaz düzelecektir unutmadan tvden görüntü alın yazılım yükleme işlemi başlıyormu kontrol etmek için cihazınızda daha önce eski veya yeni menü yazılım hangisi varsa o yüklenecek ok geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam Arkadaslar, bendede ayni sorun vardi memoli1478 arkadasin dedigi gibi yaptim, am simdi hicbirsey göstermiyor, acaba neyi yanlis yaptim. yardimlariniz icin simdiden tesekür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Rekli661907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam Arkadaslar, bendede ayni sorun vardi memoli1478 arkadasin dedigi gibi yaptim, am simdi hicbirsey göstermiyor, acaba neyi yanlis yaptim. yardimlariniz icin simdiden tesekür ederim.

herhangi bir korax ipbox yazılımını rom yaparsan cihaz düzelmez.
    cihazda çökmeden önce hangi tarihli yazılım vardı.
    eski menülü mü yeni menü müydü cihazdaki yazılım.
    farklı tarihli yazılımı yükleme kalkarsanız
    veya eski menü üzerine yeni menülü yazılım yüklerseniz cihaz düzelmez.
    mutlaka cihazın üzerindeki yazılımın ismini rom olarak değiştirirseniz
    cihazınızı kurtarabilirsiniz.

kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hizli cevabin icin tesekür ederim. bendeki cihaz eski menülüydü ve 2013 tarihli yazilimi yükledim, cihaz kendiliginden kapanip acildi ve sonrasinda ekrana hicbir görüntü gelmedi. IR gözü sadece yesil yaniyor ve kapatip acamiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Rekli661907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hizli cevabin icin tesekür ederim. bendeki cihaz eski menülüydü ve 2013 tarihli yazilimi yükledim, cihaz kendiliginden kapanip acildi ve sonrasinda ekrana hicbir görüntü gelmedi. IR gözü sadece yesil yaniyor ve kapatip acamiyorum.

ekranda download ts mi yazıyor sadece.
    2013 de 3 tane eski menülü yazılım verilmiş.
    yazılım tarihi önemli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayir malesef hicbirsey yazmiyon ekranda. 01.09.2013 versiyonu attim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayir malesef hicbirsey yazmiyon ekranda. 01.09.2013 versiyonu attim.

rom olarak attıysanız üzerindeki yazılım 01.09.2013 tarihli değil ozaman

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri