Alıntı esentepe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ARKADAŞLAR SELAMALEYKİM KAYSERİYE KORAX ŞİRKETİNE ARADIM -3-6-2015-SAT -14-25 DE NECAVAP VERDİLER ELİNİZDEKİ CİHAZLAR ANDORİT VEYA İNTERNET GİRİŞLİ FUL HD OLMASI GEREKİYORMUŞ FİTA CİHAZLARA BAKMIYORLARMIŞ ONLARI DEFİRİ GEÇMİŞ VE YAZILIMI YOKMUŞ YENİ MODEL OLMASI GEREKİYORMUŞ ARADIM YETKİLİ MÜHENDİZLŞE SERVİSİNDEKİ FABİRKANI MÜHENDİZLERİ SÖYLEDİ BENDE DEDİM SİZ HAKLISINIZ BİZ HASIZIZ SİZİN GİBİLERİN UYDULARINA ALIYORUZ PARA KAZANDIRIYORUZ BUNA UYDU SİTELERİNDE YAYINLAYACAM DEDİM BİZDE ALACAK KOYUNLAR BİTMEZ DEDİLER ALACAKLARA UYARIN KORAX MARDA HEÇ BİR UYDU MARKASI ALMASINLAR
@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşım, korax ortakları ayrıldı, şimdilik 2 firma korax satıyor. Senin görüştüğün hangi firma bilmiyorum ama benim sana diyeceğim Hitech İthalat ihracat olan firmayla görüşürsen sorununu çözerler, ilgide kusur etmezler işini hallederler. Özel mesaj olarak sana telefon numaralarını yazdım bakarsın.