REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: nextkey s 8800 acil yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nextkey s 8800 acil yardım

arkadaşlar nextkey s 8800 cihaz geldi.display de sadece boot yazıp kalıyor.yazılım almıyor.fişiçekip yazılımı seçip fişi takıyom gene almıyor. rs 232 kablo sağlam port çıkışı sağlam . yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu ?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz loaderle bağlantı kurmuyorsa flaş yazman gerekecek ama sen ilk olarak cihaz kapalı olsun loaderi aç yazılımı seç cihazın fişini tak almassa dediğim gibi flaş yazman gerekecek
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustacım dediğin gibi yaptım cihaz loaderi kesinlikle görmüyor.yardımın için teşekkür ederim.hayırlı işler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Lyon-1995 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar nextkey s 8800 cihaz geldi.display de sadece boot yazıp kalıyor.yazılım almıyor.fişiçekip yazılımı seçip fişi takıyom gene almıyor. rs 232 kablo sağlam port çıkışı sağlam . yardımcı olursanız sevinirim
    kardeş sen bide cihaz kapalıyken kanal listesi at düzelir aynı sorunu bende yaşadım ama şimdi kanallistesi ile herşey hal oluyor ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz kapalıyken bilgisayar cihazı görmüyooki kanal listesi nasıl atılacak..ben bilgisayarı tamirciye verdim ama oda dump yazılımını bulamamış..yardımcı olmak isteyen arkadaşlar dump yazılımı yollarlarsa çok süper olacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri