Turkcell Global Bilgi’de yeni atama

Türkiye’nin lider müþteri iliþkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi’de, Turkcell Kurumsal Operasyonlar Genel Müdür Yardýmcýsý pozisyonuna Funda Seyrek Kantarlý getirildi.

Ýstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Funda Seyrek Kantarlý ayný üniversitenin iktisat ve Ýstanbul Bilgi Üniversitesi'nin iþletme bölümünde yüksek lisans eðitimleri aldý. Ýþ hayatýna 1996’da Turkcell Global Bilgi’de müþteri temsilcisi olarak baþlayan Kantarlý, 2000 yýlýndan bu yana, Turkcell Global Bilgi çatýsý altýnda; Digiturk Üretim Takým Lideri, Digiturk Üretim Birim Yöneticisi, Digiturk Üretim Müdürü, Turkcell Bireysel Operasyonlar Biliþim Grubu Birim Yöneticisi, Superonline Birim Yöneticisi ve Eðitim Birim Yöneticisi, Turkcell Bireysel Operasyonlar Bilgi Yönetimi Birim Yöneticisi, Digitürk Operasyon Müdürü, Kurumsal Müþteri Ýliþkileri Yönetimi Müdürü, Kurumsal Müþteri Ýliþkileri ve Operasyon Geliþtirme Müdürü gibi pek çok yönetsel pozisyonda görev aldý.

Son olarak Turkcell Superonline ve Tahsilat Operasyonlarý Müdürü görevini yürüten Funda Seyrek Kantarlý, 25 Mart tarihi itibariyle Turkcell Global Bilgi’de, Turkcell Kurumsal Operasyonlar Genel Müdür Yardýmcýsý pozisyonuna atandý.