Ajdarın bir kabahatinin oldugunu dusunmuyorum o kendi halinde takılıp duruyor suc o adamı! programlara cıkaranlarda bize surekli izlettiriyorlar adam! ne yapsın eurovizyonada gider bizde bu medya oldugu surece heryerede gider
Ajdarın bir kabahatinin oldugunu dusunmuyorum o kendi halinde takılıp duruyor suc o adamı! programlara cıkaranlarda bize surekli izlettiriyorlar adam! ne yapsın eurovizyonada gider bizde bu medya oldugu surece heryerede gider
bence mizah amaçlı bir yazı...bu yıl ki eurovizyona HEPSİ grubu katılmalı,zaten HEPSİ grubunun katılacağı hakkında söylenti var
Suç Toplumumuzda Birileri Ajdarı tutup doğruları Söylemeli Sen Şarkı SÖyleyemiyosun demeli tabiki bunun zamanı geçmeden denmeli.Gerçi EuroVizyon a neler katıldı ama Bazı gerçekleride atlamamak lazım.Daha doğru şeylere yönelelelim Toplum olarak Bize Ajdarın Sesi Dğil Yaptığı iş Yani makine mühendisliği lazım.Eğitimsiz Ses laızm Değil bize eğitimini görmüş ses lazım onaylanmış ses lazım. Ajdar duy sesimiziiiii........!!!!!!!!!!!!!!1
bu yazının tabiki gercekligi yok ama ince bir mesaj var ajdarı o kadar on plana cıkardılarki onune gelen programına cıkardı oda kendini sanatcı olarak gormeye basladı tabiki ben sanatcıyım dedikce ve kimsede buna karsı cıkmayınca nedenide katıldıgı programların izleniyor olaması ondan dolayıdırki bari bu adamı (sanatcıyı )eurovizyona dagonderelim olmustur
saygılar
tövbe tövbe:boese157:
![]()
ne günlere kaldık yahu şaka olmasın inanasım gelmiyor da benim?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri