REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Twitter'a hangi yollarla girilebilir? 23 Mart 2014

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Twitter'a hangi yollarla girilebilir? 23 Mart 2014

Twitter'a erişimin engellenmesinin ardından kullanıcılar çeşitli yollarla Twitter'a girmeye çalışıyor.
    Google 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 DNS'lerine ve birçok DNS'ye engelleme geldi. DNS'ler büyük çoğunlukla kapanmasa da şimdilik siteye giriş yapan DNS'ler de var.
    DNS ayarları şu şekilde değiştiriliyor:
    Denetim Masası- Ağ ve güvenlik- Ağ ve paylaşım merkezi- bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin -burada kullandığınız internet bağlantısına tıklayıp özelliklere gelin- internet protokolü sürüm 4'e çift tıklayın- tercih edilen DNS sunucusu ve diğer DNS sunucusu'na yeni DNS ayarlarını yazın.
    Sosyal medyada altarnatif olarak dolaşan DNS'ler ise şu şekilde: 208.67.222.222/ 208.67.220.220
    4.2.2.1/ 4.2.2.2
    198.153.192.1/ 198.153.194.1
    Twitter'a girmenin bir diğer yolu da Zenmate eklentisi indirmek. VPN çözümü Zenmate, Chrome'un web mağazasından mail adresini yazarak indirilebiliyor.
    Zenmate haricinde Stealthy, Anonymox,Tor Browser, HotSpot Shield VPN bağlantılı çözüm yolları arasında yer alıyor.
    HotSpot Shield Twitter'a cep telefonundan girmek için de kullanılıyor. Cep telefonundan Onavo kullanılarak da Twitter'a girilebiliyor. Bu programlar Google Play ve App Store'dan indirilerek Twitter'a erişim sağlanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tor browser ile dns derdi olmadan, sanki siz yurt dışından giriyormuş gibi girebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:Dayanışma dediğin....
    Ben sosyal medyayı kullananlardan,daha doğrusu bunu kullanmayı bilenlerden değilim.Bu nedenle bireysel olarak Twitter'in yokluğu bende bir sıkıntı yaratmadı.Ama ben bilmiyorum diye anlamsız yasaklara boyun eğecek karakterde değilim.Bu konuda sıkıntıya düşenlerle empati kurmaya çalışıyorum..
    En sevindiğim husus,bu yasak ortaya çıktığı andan beri forumdaki tüm dostların,en tepeden sıradan üyeye kadar sosyal medyaya katılımın anahtarlarını,kullanım yöntemlerini heyecanla paylaşmaları oldu.Başta Editör Dost ve xxman olmak üzere,bu onurlu dik duruş için hepinizi saygıyla selamlıyorum.Geleceğin şeffaf ve aydınlık Türkiyesi,ancak ve ancak yasakların olmadığı bir ortamda gelişecektir.Sizlere inanıyorum,güveniyorum.Allah yolunuzu aydınlık etsin!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nalet olsun bu yönetime özgürlgümüz allıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hadi bu konuyuda siyasete cevirin bu konuda kapansın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aman haa Dost,ağzını hayra aç! Kalemin yolunu aydınlatan ışık olsun!..
    Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hadi bu konuyuda siyasete cevirin bu konuda kapansın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping tweet'inizi kaç kişi okumuş öğrenebileceksiniz

Türkiye Twitter'ı yasaklayadursun sosyal medya devi yeni tasarımı için çalışmalarını sürdürüyor.
    Son olarak kurulduğu günden bu yana kullandığı @ ve # sembollerini kaldırmayı planlayan Twitter, bu kez de atılan tweet'lere görüntülenme rakamı ekleyecek.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım yapanlar düşünsün vallah benim derdim değil kimle konuşmaya çalışırsan dumanla da olsa haberleşirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hola better internet

Arkadaşlar google Chrome Kullanıyorsanız Ayarlar --> Uzantılar --> Daha fazla uzantı edinin Linkine Tıklayın Açılan Yeni Sekmede Google Chrome Web Mağazası'nı Göreceksiniz Mağazada Arama Yap Bölümüne hola better internet Yazın ve Enter' layın Çıkan Sonuçlardan En Başta Olanı Seçin Bu Uygulama ile Sorunsuz Bir Şekilde Twitter'a Girebilirsiniz
    Konu system3 tarafından (24-03-2014 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yarin face veya you tubeye yasak gelirse iste o zaman gençlere durdurmak mukun olmayabilir elinden oyuncagi alinmis çocuklar gibi olurlar herhalde sonrasi malum

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri