Turkcell Superonline CFO’su Önder Þenol PERYÖN Yönetim Kurulunda
Turkcell Superonline Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardýmcýsý Önder Þenol, Türkiye Ýnsan Yönetimi Derneði’nin 23. Olaðan Genel Kurulu’nda Genel Baþkan Yardýmcýlýðýna seçildi. Þenol, son 10 yýlda dernek yönetiminde yer alan ilk CFO oldu.
Türkiye Ýnsan Yönetimin Derneði (PERYÖN) 23. Olaðan Genel Kurulu’nu 26 Mart Çarþamba günü Harbiye Askeri Müze’de gerçekleþtirdi. Genel Kurul’da, yeni dönem yönetim kurulu, denetim kurulu, etik kurulu, uluslararasý temsilciler ile kamu temsilcileri belirlendi.
Yapýlan seçimler sonucunda 23. Dönem PERYÖN Genel Baþkaný, Merck Grup EMEA Bölgesi Yetenek ve Geliþim Uzmanlýk Merkezi Direktörü Sevilay Pezek Yangýn oldu. Turkcell Superonline CFO’su Önder Þenol ise, Boyner Holding Baþkan Yardýmcýsý Ýdil Türkmenoðlu ile birlikte Genel Baþkan Yardýmcýlýðý’ný üstlendi.
Þenol, Türkiye’de insan yönetimi alanýnda kurulmuþ ilk sivil toplum kuruluþu olan PERYÖN’ün son 10 yýlýnda yönetimde yer alan ilk CFO oldu.
Önder Þenol, yeni yönetimdeki görevine iliþkin deðerlendirmesinde “Günümüzde Finans, sadece finansýn yönetilmesinin ötesine geçerek, yönetimde stratejik bir rol kazandý. CFO’larýn, gerçek bir iþ ortaðý olarak stratejilerin oluþturulmasýnda ve hayata geçerilimesinde önemli bir rol almasý, nihayetinde deðer yaratmasý bekleniyor. Türkiye’yi dünya ile ayný anda fiber internet ile tanýþtýran Turkcell Superonline’da üstlendiðim görevi bu yeni tanýma uygun olarak yürütüyorum. PERYÖN’de de Türkiye insan yönetimini geliþtirecek aktivitelere katkýda bulunmayý ve yeni dönemde PERYÖN’ü daha ileriye taþýyacak projelere deðer katmayý arzuluyorum” dedi.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri