REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Aziz Yıldırım hakkında şok iddialar !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaşlar yine başladılar. FENERBAHÇE iyi yolda önüne geçmek gerekir. Efendileri emretti köpekler havlamaya başladı."Efendileri emretmedikçe köpekler havlamaz."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav arkadaslar nekadasr karışık bir konu itirafcıda fenerli vede kongere üyesiymiş eeee nedemişler teme bulma dünyası gelde cık işin içinden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahçenin önü kesilmeye çalışılıyor gibi geliyor ben şahsen galatasaray taraftarıyım ama yapılanlar denilenler yakışıksız gibi geliyor aziz yıldırım açıklama yaptı sanırsam yarın açıklama yapacak şok belgeler öne sunacak..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullandıgınız kelimelere dikkat edin lütfen dönem dönem herkes eleştirilir eleştirilmek neden hoşunuza gitmiyor adın gecen kişiler cıkar gerekli acıklamayı yapar iyi yolaysa zaten yoluna devam eder.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buırası Türkiye herşey kapatılır. Aziz Yıldırım sahte raporla ayağı kısa diye rapor alıp askerliğini yapmadı diye birkaç gün basına yansıdı , yazıldı. Belgeler de Uğur Dündar ın eline geçti diye yazdılar. Sonra bütün basında aniden yazılar kesildi. Basının yazdığına göre Aziz Yıldırım bunun için istifa etmiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buırası Türkiye herşey kapatılır. Aziz Yıldırım sahte raporla ayağı kısa diye rapor alıp askerliğini yapmadı diye birkaç gün basına yansıdı , yazıldı. Belgeler de Uğur Dündar ın eline geçti diye yazdılar. Sonra bütün basında aniden yazılar kesildi. Basının yazdığına göre Aziz Yıldırım bunun için istifa etmiş.
    aslında aziz yıldırım gibi karizması olan bir insan basınıda ele geçirmesi gerekir aydın dogan kadardamı forsu yok bu adamın?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aslında aziz yıldırım gibi karizması olan bir insan basınıda ele geçirmesi gerekir aydın dogan kadardamı forsu yok bu adamın?
    Forsu birtarafa bırak, Aydın Doğan denilen şahsın tek amacı tüm rakiplerini sindirip Türkiyeyi idare etmek. 80 li senelerde Sirkecide, Doğan marka arabalar karaborsa iken el altından fabrikadan aldığı arabaları karaborsa satıyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de dun akşam izledim bu programı .Fenerbahçe gidipte şike yapacak bir takım degil.Gecen sene denizli macında öyle bir sey olsa olurdu.Adamın biri cıkmış yanındada ne varsa getirmiş yemin edecek ispat olsundiyede dini karıştırman diyor.

Bu tür adamlara aslında prim verilmemesi lazım.Oynayan kazanır kardeşim 2 X 2 =4 eder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

futbolda bu tür şeyler oluyor arkadaşlar ama bunu yapan tek değil genelde var ne yazıkki yanlız aziz yıldırım gibi bir adam böyle tombalacılarla bu işleri yapmaz bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yani diyorsunuz ki ..
    " 'Başkan 250 bin dolar ile git, ama maçtan önce kimseye para verme' dedi.
    Bu para ile The Marmara Oteli'ne doğru yola çıktım. Oktay'ı aradım. '603 numaradayız' dedi. Oktay'ın oda arkadaşı Tamer Tuna idi. Parayı gösterdim. Bu iki arkadaş, 'Futbolcuları iki odaya alalım durumu anlatalım' dediler. Ben de parayı yatağın üzerine serdim. Odaya Metin Aktaş, Tamer Tuna, Erman Özgür, Güngör, Nesim, Cem, Abdülkadir, Yanchev, Nikolovski, Jarko geldi. Trabzon doğumlu futbolculara ise söylenmedi. Sonra hepsi elimizden geleni yapacağız dedi. Sergen odaya gelmedi, ama 50 bin dolar istedi. "

bunlar olurken futbolcuya söyleyip kameraya alın ki inanalım öylemi..Acaba kim kabul eder bu durumu çok merak ediyorum..Bu kadar alenen olan bir şeyi daha ne kadar açıkça göstermek lazım ki.Hele dün Star Tv Ziya Şengül bu adamın aziz yıldırımın en yakınında ne işi var diye hep kendime sordum hatta başkalarına bile sordurdum demsi zaten adamın ne kadar fenerli olduğunu göstermiyor mu ..

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri