Bir Galasaray taraftarı olarak Fenerbahçe'ye çamur atıldığı kanısındayım,
Bence bu itirafları yapan kişinin psikolojik sorunları var dün gece seyredenler dikkat ettimi bilmiyorum öncelikle telefonla arayan olduğunda adamın suratında acayip tik'ler oluşmaya başlıyordu telefon kapandığında tik'ler bitiyor, ayrıca verilen tüm ses kayıtlarında hep bu kişi birşeyleri söylüyor konuşanlar he+biliyorum+evet gibi sözler söylüyor bana çok basit montaj gibi geldi özellikle bir ses kaydında adam konuşurken arka planda tv konuşmaları var ama telefonun diğer ucundaki konuşurken tv sesi yok oluyor çok amatörce montaj gibi, Son olarak Samsunspor'a 150 bin $ ödendiği iddia ediliyor şimdi düşünün teknik ada ve futbolcular şike yapacak ve toplam adam başına düşecek para böyle komik olacak bu paralar o adamlar için çerez parası, bu para için bu olaya girerlermi ?
Cihan bey 12 yaşındaki oğlunu bir kazada kaybetmiş oğlunun ölümünden Fenerbahçeli bir yönetici sorumlu tutmuş ve adamın yaptığı senaryo basitçe tuzaklarla süslenmiş.
Son olarak bir şey daha Aziz Yıldırım veya onun seviyesindeki büyük paralarla oynayan kişiler böyle çapulcu takımı ile iş yapmaz, bu adamın hayatı başarısızlıklarla geçmiş vatandaş birkaç restorant'da yönetici olarak çalışmış ve paraya metelik atan bir tip komik çoook komik.
Sevgi ve Saygılarımla
Yer imleri