İddalar çok carpıcı ama herkes merak ediyor bu işin sonu ne olur diye.Sonu bu iş öyle veya böyle kapanır.Yani diyorsunuz ki ..
" 'Başkan 250 bin dolar ile git, ama maçtan önce kimseye para verme' dedi.
Bu para ile The Marmara Oteli'ne doğru yola çıktım. Oktay'ı aradım. '603 numaradayız' dedi. Oktay'ın oda arkadaşı Tamer Tuna idi. Parayı gösterdim. Bu iki arkadaş, 'Futbolcuları iki odaya alalım durumu anlatalım' dediler. Ben de parayı yatağın üzerine serdim. Odaya Metin Aktaş, Tamer Tuna, Erman Özgür, Güngör, Nesim, Cem, Abdülkadir, Yanchev, Nikolovski, Jarko geldi. Trabzon doğumlu futbolculara ise söylenmedi. Sonra hepsi elimizden geleni yapacağız dedi. Sergen odaya gelmedi, ama 50 bin dolar istedi. "
bunlar olurken futbolcuya söyleyip kameraya alın ki inanalım öylemi..Acaba kim kabul eder bu durumu çok merak ediyorum..Bu kadar alenen olan bir şeyi daha ne kadar açıkça göstermek lazım ki.Hele dün Star Tv Ziya Şengül bu adamın aziz yıldırımın en yakınında ne işi var diye hep kendime sordum hatta başkalarına bile sordurdum demsi zaten adamın ne kadar fenerli olduğunu göstermiyor mu ..
ya böyle spormu olur paraylaşanpiyon olcaksam altyapını çıkar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri