Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Ýddalar çok carpýcý ama herkes merak ediyor bu iþin sonu ne olur diye.Sonu bu iþ öyle veya böyle kapanýr.Yani diyorsunuz ki ..
" 'Baþkan 250 bin dolar ile git, ama maçtan önce kimseye para verme' dedi.
Bu para ile The Marmara Oteli'ne doðru yola çýktým. Oktay'ý aradým. '603 numaradayýz' dedi. Oktay'ýn oda arkadaþý Tamer Tuna idi. Parayý gösterdim. Bu iki arkadaþ, 'Futbolcularý iki odaya alalým durumu anlatalým' dediler. Ben de parayý yataðýn üzerine serdim. Odaya Metin Aktaþ, Tamer Tuna, Erman Özgür, Güngör, Nesim, Cem, Abdülkadir, Yanchev, Nikolovski, Jarko geldi. Trabzon doðumlu futbolculara ise söylenmedi. Sonra hepsi elimizden geleni yapacaðýz dedi. Sergen odaya gelmedi, ama 50 bin dolar istedi. "
bunlar olurken futbolcuya söyleyip kameraya alýn ki inanalým öylemi..Acaba kim kabul eder bu durumu çok merak ediyorum..Bu kadar alenen olan bir þeyi daha ne kadar açýkça göstermek lazým ki.Hele dün Star Tv Ziya Þengül bu adamýn aziz yýldýrýmýn en yakýnýnda ne iþi var diye hep kendime sordum hatta baþkalarýna bile sordurdum demsi zaten adamýn ne kadar fenerli olduðunu göstermiyor mu ..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)