REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Twitter'a Erişim Engeli Kalktı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130 Twitter'a Erişim Engeli Kalktı

Ülkemiz kullanıcıları için erişime engellenen mikro blog sitesi Twitter'ın açılması için adımların atıldığı Bakan Hüseyin Çelik tarafından açıkalndı.

Bir süredir ülkemiz kullanıcıları için erişime engellenen sosyal mikro blog sitesi Twitter hakkında az önce sevindirici bir gelişme yaşandı. CNN Türk televizyon kanalında Bakan Hüseyin Çelik'e yöneltilen "Twitter'a erişim engeli ne zaman kalkacak?" sorusuna olumlu bir cevap geldi.
    Twitter'a erişim engeli kalkabilir
    Hüseyin Çelik, Türkiye'de Twitter'ın ofisinin olmadığını bu yüzden de Twitter üzerinden yapılan deformasyonlar için site yöneticilerine başvuruda bulunduklarını ancak bir cevap alamadıklarını dile getirdi.
    Twitter ile olan görüşmeler olumlu
    Twitter'da önemli bir takipçi sayısının bulunduğunu ve aktif olarak Twitter'ı kullandığını sözlerine ekleyen Hüseyin Çelik, Twitter'ın erişim engellinin kalkması için site yetkilileri ile yapılan görüşmelerin olumlu olduğunu belirtti. Ancak H. Çelik, Twitter engelinin kalkacağı tarih hakkında kesin bir bilgi vermedi.
    Uzun lafın kısası Twitter'ın yine Türkiye'de hizmet vermesi için firmanın ülkemizde bir ofis açması ve site üzerinden yapılan olumsuz paylaşımların Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından denetlenmesi gerekiyor. Ancak bu şartlar altında Twitter'a yeniden normal yollar ile ülkemizden erişim sağlanabilecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açılma sebebi neymiş acaba??? yada neden kapattılar önce onu açıklasınlar...ne güzel yaaa seçimler bitti iktidar yeniden onlar....bu saatten sonra açılsa ne olur açılmasa ne olur...Padişah hazretleri gerçi kökünü kazıyacağım demişti Twittirın....''Aç kapa artema''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Twitter yasagı kalktıı darısı youtube başına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Twitter yasagı kalktıı darısı youtube başına

Ben şahsen bu yasağın AYM kararıyla kalkmasına çok üzüldüm.Zira üzülen sadece ben değil,sayın başbakan da ziyadesiyle üzgün ve de çok öfkeliydi.Ama helal olsun(!) Anayasa Mahkemesine de haddini bildirdi.Nasıl karar vermesi gerektiği yönünde bir hukuk dersi verdi!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yasaklar nereye kadar devam edecekti hangi çağda yaşıyoruz ya...Elin adamı uzaya gidiyor biz hala yasaklarla boğuşuyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye kötüye gidiyor gittikçe ülke durumu kötü bu olayda çok komikti kapatılması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yasak kalktı ama bağlanamadım yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH ALLAH ne zaman yasaklandıydı ya twitter ve youtube ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yasakları eleştiren arkadaşlara siyasi polemiğe girmeden örnek;
    süpersatforumda kişilere küfür edersen yada kişilik haklarını zedelersen ne olur?
    önce uyarı alırsın, bir kaç gün dinlendirilirsin. haa devam ediyorsan süresiz ban lanırsın.
    sonra diyebilirmisin "yahu millet uzaya çıkıyor biz yasaklarla uğraşıyoruz". ee de istersen-de nafile olur.
    twitter şirketi avrupadaki yasaları tanıyor. mahkeme kararlarına uyuyor, fransızı ingilizi mahkeme kararı ile bir paylaşımı sil diyorsa silebiliyor. ama türk mahkemelerinin kararlarını takmıyor. hangi çağdayız, millet uzaya gitti ben falanca partiye, kişiye, askere giydirmek istiyorum diyebilirmisin? ee dersen banlanırsın. twitter da bu sebeple kapatıldı. you tube da. twitter değilde you tuba çok girerdim. benimde canım sıkkın ama mahkeme kararımızı takmayanı bende takmam. milliyetçiyim vesselam. selametle...
    Konu osmann tarafından (07-04-2014 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben vergi vereyim onlar vermesin ne güzel milyon dolar kazansınlar vergi verene kadar açmasınlar.........

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri