REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: yardımmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yardımmm

bende next ye 2000x cı plus cihazı var.cihaza 23,11,2006 tarihli yazılımı yükledim fakat hiçbir kanalı çözmüyo önceden nba tv ***** kanallarını çözüyodu fakat şimdi hiçbirini çözmüyo..ne yapmam gerkir lütfen bi yardım edin ayrca lig tv kartımda vardı ama şimdi kartıda görmüyo bi yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah yardımcın olsun ben geçen sene bir topik açmıştım şimdi bakıyorum bir kul yardım etmişmi acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah yardımcın olsun bilsem yardım ederdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bruce26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah yardımcın olsun bilsem yardım ederdim
    Çihazınızın yazılımı bu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .
    Yükleme Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. uygun yazılımı yükleyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sehzade27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende next ye 2000x cı plus cihazı var.cihaza 23,11,2006 tarihli yazılımı yükledim fakat hiçbir kanalı çözmüyo önceden nba tv ***** kanallarını çözüyodu fakat şimdi hiçbirini çözmüyo..ne yapmam gerkir lütfen bi yardım edin ayrca lig tv kartımda vardı ama şimdi kartıda görmüyo bi yardım
    Nba tv şu an izlenmiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri