REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Messenger Plus! Live 4.21.270

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Messenger Plus! Live 4.21.270 full türkçe son sürüm herşey noktasına kadar TÜRKÇE

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Messenger Plus! Live 4.21.270 full türkçe son sürüm herşey noktasına kadar TÜRKÇE

teşekkürler yalcinticaret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadasım werdiğin linkteki msn plus'ta virüs war ...Avast turuva tı bulundu dior ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasım werdiğin linkteki msn plus'ta virüs war ...Avast turuva tı bulundu dior ....
    dostum ben burdan kurdum sorun yok makinemde msn plus kendi sitesi ama sonradan virüs bulaşmış ise onu bilemem ben su anda plus 4.21 kullanmaktayım ve nod32 virüs programın herhangi bir uyarı vermedi aynı sekilde avg antivüris programımda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım antivirüs programları tanıyamadığı bir çok dosyayı hiç virüslü olmadığı halde virüslü görebiliyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet özellikle messenger için olan programları trojan olarak algılıyorlar ama yine de dikkat etmek lazım tabi ki bunu kötü niyetli kullanan hacker bozuntuları mutlaka vardır arkadaşlar o yüzden dikkat ediniz!!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri