Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Maç bileti 800 TL!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Maç bileti 800 TL!

Bursaspor Kulübü, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Galatasaray seyircisi için ayrılan tribün biletleri 800 TL'den satışa çıkıyor. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Bazı tribün biletlerini 800 TL olarak belirledik. Sadece misafir tribün değil, bizim taraftarımızın izleyeceği açık kale tribünü de 800 TL'den satışa çıkardık. Bu fiyatı belirlemek kulüplerin elinde. Uzun zamandır para kazanamadık. Kaç maçtır hasılattan yoksunuz. Bir sürü de ceza verdik. O parayı çıkaralım. Sonuçta yarı final oynuyoruz.":46:

"BURSAGAZ VIP B Tribünü 1.Sıra: 300, 00 TL, BURSAGAZ VIP Tribünü 2....6.Sıra: 200,00 TL, KAPALI C Tribünü:100,00 TL, MARATON Tribünü: 50,00 TL, AÇIK KALE ARKASI Tribünü: 800,00 TL, MİSAFİR Tribünü: 800,00 TL"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi ben bir gs li olarak oturur evimde nasıl olsa şifresizkanalda maç izlerim bunlar taraftarı yolunacak kaz sandılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ne be kombine alınır o parayla.....yuh diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alan çok olur. allah akıl fikir versin bana para verseler yine izlemem.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya adamlar kafayı yemişler sanırsam 800 tl bir 90dakika için ha bu millet kazmı acaba yolunacak böle ne de olsa yarı final oynuyormuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elinde imkan olan herkes vatandaşı kaz olarak görüyor sanırım
    yanıklarda iz bırakmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri