Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Maç bileti 800 TL!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Maç bileti 800 TL!

Bursaspor Kulübü, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupasý Yarý Final Rövanþ maçý bilet fiyatlarýný açýkladý. Galatasaray seyircisi için ayrýlan tribün biletleri 800 TL'den satýþa çýkýyor. Yeþil beyazlý kulüpten yapýlan açýklama þöyle:

"Bazý tribün biletlerini 800 TL olarak belirledik. Sadece misafir tribün deðil, bizim taraftarýmýzýn izleyeceði açýk kale tribünü de 800 TL'den satýþa çýkardýk. Bu fiyatý belirlemek kulüplerin elinde. Uzun zamandýr para kazanamadýk. Kaç maçtýr hasýlattan yoksunuz. Bir sürü de ceza verdik. O parayý çýkaralým. Sonuçta yarý final oynuyoruz.":46:

"BURSAGAZ VIP B Tribünü 1.Sýra: 300, 00 TL, BURSAGAZ VIP Tribünü 2....6.Sýra: 200,00 TL, KAPALI C Tribünü:100,00 TL, MARATON Tribünü: 50,00 TL, AÇIK KALE ARKASI Tribünü: 800,00 TL, MÝSAFÝR Tribünü: 800,00 TL"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vallahi ben bir gs li olarak oturur evimde nasýl olsa þifresizkanalda maç izlerim bunlar taraftarý yolunacak kaz sandýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu ne be kombine alýnýr o parayla.....yuh diyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alan çok olur. allah akýl fikir versin bana para verseler yine izlemem.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya adamlar kafayý yemiþler sanýrsam 800 tl bir 90dakika için ha bu millet kazmý acaba yolunacak böle ne de olsa yarý final oynuyormuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Elinde imkan olan herkes vatandaþý kaz olarak görüyor sanýrým
    yanýklarda iz býrakmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri