REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: TV'de Dün akşam ne seyrettiniz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dost bağışlayın,anlayamadım;
    -Kime:?...
    -Neye:?... :49::49:
    yani komadi seyretik perşebe akşam arkadaşım hoş geldin pogramını anlata bilmişimdir inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben dün yalan dünya'yı seyrettim ancak eski bölümleri kadar beğenmedim...perşembede zengin kız fakir oğlanı seyreddim o güzeldi ama...birde internetten'de bölümünü kaçırdığım seksenleri seyrettim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben dün italya 1 kanalında csı kanıt peşinde adlı kanalı izledim, yerli programlarda dizi hiç bir şekilde takip etmiyorum ve izlemiyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün Alman VOX kanalında The Bible serisi vardı. Onu izledim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dün Alman VOX kanalında The Bible serisi vardı. Onu izledim.
    Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben dün italya 1 kanalında csı kanıt peşinde adlı kanalı izledim, yerli programlarda dizi hiç bir şekilde takip etmiyorum ve izlemiyorum.
    Biriniz alman biriniz italyan takılıyorsunuz kanallara + reyting kazandırmışsınız üstad :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün akşam tabi ki Beyaz Show izledim.İzlediğim nadir programlardan birisidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün akşam televizyonda birşey izlemedim (18.04.2014 cuma günü )uydu cihazının andorid uygulamasında hd film izle diye bir uygulama var arog filmini ve daha sonra eşkiya filmini izledim reklamsız sansursuz eskisi gibi tv de izlenecek birşey bulamıyorum aslında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yapalım yerli malıda doğru dürüst izlenecek hiç bir şey bırakmadılar, yandaş medya diziler.
    LEBEN ?

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri