Chelsea-Galatasaray Maç Ýçi Ve Sonu Yorumlar Buraya
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Chelsea-Galatasaray Maç Ýçi Ve Sonu Yorumlar Buraya
DK 4 te etonun golune engel olamadýk![]()
Durum 2-0 oldu malesef duran toplardan gol yiyoruz olacak iþ deðil ya
sonuç malubiyet maalesef
Chelsea oynadý biz seyrettik
Bu resim herþeyi anlatýyor sanýrým
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
skor oyun ve futbolcular hersey normal
olmasý gerektiði gibi oynadý.
þaþýracak biþey yokki.
ligde birkaç kendi evimizdeki ev hariç deplasman maçlarýna baktýðýmýzda bugunki skor þaþýrtmadý beni.
selçuk burak baþta olmak üzere bir kaç tane daha oyuncuyu sezon sonunda teþekkür edip göndermek lazým. hele burak trbazonda oynadýðý dçnemden beri hiç sevmiyorum..
sana katýlýyorum mutaf....özellikle burak...perfonmansý,takým oyunu,top sürüþ beceriksizliði,pas yüzdesi ve gol vuruþ yeteneði sýfýr...bu adam kaliteli yetenekli bir golcu olsa bunu ne manisaspor ne beþiktaþ nede fenerbahçe 3-5 maç oynatýp kapýnýn önüne koymazdý....fakat bizlere futbolun imparatoru ve dahisi olarak yýllarca damardan þýrýnga ettirilen fatih terimin çok arayýpta bulmuþ gibi galatasay kulübünün gölcüsü olarak karþýmýza dikmekle kendisininde ayný getirdiði adam gibi kalitesini ortaya koymuþ oldu...bakmayýn siz türkiyedeki yalaka ve kiralýk basýnýn transfer sezonu burak'ý italyanlarýn ingilizlerin bilmem kimlerin istediði haberlerine...hepsi yalan...hakan þükür abisinden aldýðý taktiklerle bir takýmda hak etmediði halde yýllarca nasýl konaklayacaðýnýn inceliklerini fazlasýyla ögretildiðini görüyoruz...eeee hocalarý kim biri imparator fatih bir diyeri kral hakan...bunlarýn hocalarýda mehmet aðarla fetullah gülen deyilmi...sanýrým sözün bittiði yerde burasý...
CÝMBOMLU
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri