GS:0 Kasýmpaþa:4 Maç sonu yorumlarýnýzý bekliyoruz arkadaþlar.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
GS:0 Kasýmpaþa:4 Maç sonu yorumlarý
GS:0 Kasýmpaþa:4 Maç sonu yorumlarýnýzý bekliyoruz arkadaþlar.
Galataasaray taraftarý Mancini'den umudunu kesti.Sosyal medyada Ýtalyan teknik adama tepki çýð gibi büyürken, 'istifa' diyenler ve Mancini kovulmak için bunu yapýyor diyenlerin sayýsý arttý.
Ýþte Galatasaray'lý taraftarlarýn sosyal medyadan Mancini'ye tepkilerinden bazýlarý...
@26cuneyt: bu ne ilk, ne Son.. Beni gönderin diyor kibarca..
@ASYCehennemi: Aykut Kocaman'la o kadar dalga geçtik ki Allah, Mancini ile belamýzý verdi...
@Murrro67: Adam kovulmak icin elinden geleni yapiyor.
@uAoguzinho: Mancini Gitsin diyenler RT !
@tanerkrmn: Yazmadan geçemeyeceðim. Mancini 41.maçýnda 41.farklý ilk 11'i sahaya sürdü. Tüm kombinasyonlarý deniyor.
@Rabia_uA: Mancini neyin kafasýný yaþýyor.?
@DmrcTaha: 2-0'dan gelip 5-2 yapan kazanan takýmý benim 3 yaþýmda kardeþim bozmaz bu gerizekalý Mancini bozuyor
@gulserin1905: bu mancini bu takýmdan gitmediði sürece kimse galatasaraydan iyi futbol ve þampiyonluk beklemesinnnnnnnn
@sercan_yavas: KUPA FELAN ÝSTEMÝYORUZ! ÝSTÝFA ET MANCÝNÝ!
@VolkanErdg:birazdan mancini þýnaydere kaðýt yolluycak maç dönücek relax :d
@savaskaradogan: Mancini 41. maçýnda 41. farklý 11'ini sahaya sürdü...
ahh Mancini ahhh..
Bursaya 2-0dan 2-5 çeviren takýmý sahaya sürmemesi ilginç
hadi cezalýlar vs var. Yekta ve telles neden yedekte anlamýþ deðilim.
Berk ismail zaten sahada yoktu, hakanda kýrmýzý gördü, 9 kiþi vardý sahada.
var yok arasý..
Bu yaz sezonunda takým komple deðiþtirirlermi sence mutaf hoca
kýsaca bu sezon çöktük umarým kýsa zamanda takým toparlanýr..
Manchini derhal kovulmalý sezon sonu bile beklenmeden hatta Ünal Aysal da istifa etmeli.
Çünkü kendisinin ve yönetiminin nasýlda içi boþ olduðunu kanýtladý 2 yýldýr takýmý baþarýlara koþturan hoca vardý þimdi kovdunda baþýn göðemi erdi ?
Zaten bu yönetim ya Fatih hocanýn kapýsýnda yatýcak yada en geç bir sezonu daha Gs taraftarýna zehir edip takýmý 1 yýl daha boþa koþturucaklar yazýk çok yazýk.
Konu uydu3405 tarafýndan (20-04-2014 Saat 01:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri