[SIZE="4"]Arkadas sizden baska hec bir forum da bu kunuda bir sey yok::hush: bence yalana da hec bir gerek yok:stop2:... bir az yazdigin selere cok digat etmelisin...SIZE]exalans Nickli Üyeden Alıntı
[SIZE="4"]Arkadas sizden baska hec bir forum da bu kunuda bir sey yok::hush: bence yalana da hec bir gerek yok:stop2:... bir az yazdigin selere cok digat etmelisin...SIZE]exalans Nickli Üyeden Alıntı
sizlere şimdiye kadar gerçekler konuşuldu yalanlar degil yazılımda sorun var herhalde sorunlu şekilde yazılım verilmez başka forumda böyle bir konu görmediginizi söylüyorsunuz şunuda bilmenizi isterizki biz başka forum degilizsavalan 1 Nickli Üyeden Alıntı
söylediklerimiz bizi baglar başka forumlar bizi ilgilendirmez..
saygılar...
savalan 1 Nickli Üyeden Alıntı
arkadasım ne güzel söylemişsin bak bizden başkasında yok...çünkü biz ilklerin forumuyuz....
ama arkadas,ilkerin forum olmakinan mileti alatmak cok farkili bir sey...ilk olmak cok gozel bir sey ama.... cok kute bir sey..umarim ne solemak istedimi anamis oldunuz???kusura bakmayin lutfan tarbiyatsiz gonusmak istemiyorum...eraslan Nickli Üyeden Alıntı
TERBİYENİZİ BOZACAK BİR DURUM OLDUGUNU GÖRMÜYORUM KİMSEYİ ALDATMIYORUZ BU ZAMANA KADAR NE DEDİKSE YAPTIK VE BAŞKALARINAsavalan 1 Nickli Üyeden Alıntı
BAKARAK AYNI GÖZLÜKLE BİZİ BU KONUDA YARGILAMAYIN YAZILIM İÇİN BURDA SİZLERE TARİH VERİLMEDİ VE YAKINDA DENDİ AYRICA YAZILIMI VERMEK MECBURİYETİNDE DE DEGİLİZ BÖYLE OLUMSUZ SUÇLAYICI TAVIRLAR OLURSADA HİÇ VERMEYİZ....
selam,arkadasim hec kimse size yazi vermak zoronda oldoze solamiyor ve bence tehdide de hec bir garak yok!!! lutfan yanlis anamin... ben tak soladigim bu ki busuna milete umutlandirmyalim,cunke her kes biliyor ki hala polsatler cozolmamis ve hec bir makina bulari acabilimiyor...arkadasim ben bu forum baska bir forum larinan karstirmiyorum, ilk olarak da solamisidim hata yabanci forumlar da da asla bu kunudan bir tak keleme yok ve sadece bu forum da polsatlerin acildigin solaniyor...inanin ki bende butun kalbiminen bunun gercak oldogon istiyorum ama malasef...!!! sizlerin hepinize basarilar arze ediyorum ve bune solamalimki benim cihazim bu tabanan degir ve turkey de olmadigma gore(EUORPA VATANDASIEM) BENEIM CIHAZIMNAN TURKEY DE MALASF YOK...SEVGILER ...SAYGILAR VE BASARILAR®enegade Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım bu forumu başka forumlarla karıştırma.Bu forumda yazılımlar havalarda uçupta milletin makinalarını bozmaz.Dün biryerde daha yazdım yazılımlar exalans usta tarafından defalarca denenir ve iyice emin olduktan sonra verilir.Siz şimdi bidüşünün emin olunan bir yazılımmı istersiniz yoksa makinanızı kullanılmayacak hale getiren bir yazılımmı?Bundan sonrada bu foruma girdiğiniz zaman bu yazdıklarım kulağınıza küpe olsun.Sevgiler.savalan 1 Nickli Üyeden Alıntı
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
ben sadece cidden böyle bir şeyin olmadıgına inandım mach1 ustaya sordum msnden hayır diyor daha algolar puclık degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...
iyide bu sizin mesajları farklı bölümlerde tekrarlamanız hakkını vermiyor size flood yapmayınız lütfenkasabalı Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar sabırlı olun polsatlar şu anda yok ama exelans hoca mutlaka ilerki zamanlarda halledicektir..bende animal planet kanalını çok seviyorum fakat yapacak bişey yok..saygılarımla.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri