selam,arkadasim hec kimse size yazi vermak zoronda oldoze solamiyor ve bence tehdide de hec bir garak yok!!! lutfan yanlis anamin... ben tak soladigim bu ki busuna milete umutlandirmyalim,cunke her kes biliyor ki hala polsatler cozolmamis ve hec bir makina bulari acabilimiyor...arkadasim ben bu forum baska bir forum larinan karstirmiyorum, ilk olarak da solamisidim hata yabanci forumlar da da asla bu kunudan bir tak keleme yok ve sadece bu forum da polsatlerin acildigin solaniyor...inanin ki bende butun kalbiminen bunun gercak oldogon istiyorum ama malasef...!!! sizlerin hepinize basarilar arze ediyorum ve bune solamalimki benim cihazim bu tabanan degir ve turkey de olmadigma gore(EUORPA VATANDASIEM) BENEIM CIHAZIMNAN TURKEY DE MALASF YOK...SEVGILER ...SAYGILAR VE BASARILAR
Alıntı ®enegade Nickli Üyeden Alıntı
TERBİYENİZİ BOZACAK BİR DURUM OLDUGUNU GÖRMÜYORUM KİMSEYİ ALDATMIYORUZ BU ZAMANA KADAR NE DEDİKSE YAPTIK VE BAŞKALARINA
BAKARAK AYNI GÖZLÜKLE BİZİ BU KONUDA YARGILAMAYIN YAZILIM İÇİN BURDA SİZLERE TARİH VERİLMEDİ VE YAKINDA DENDİ AYRICA YAZILIMI VERMEK MECBURİYETİNDE DE DEGİLİZ BÖYLE OLUMSUZ SUÇLAYICI TAVIRLAR OLURSADA HİÇ VERMEYİZ....