Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 6/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
76 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: polsatlar çözüldü( Daha yazýlýmlar verilmemiþtir--

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[SIZE="4"]Arkadas sizden baska hec bir forum da bu kunuda bir sey yok::hush: bence yalana da hec bir gerek yok:stop2:... bir az yazdigin selere cok digat etmelisin...SIZE]
    Alýntý exalans Nickli Üyeden Alýntý
    sunny-kaon polsat yazýlýmlarý yakýnda verecem:conversation:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý savalan 1 Nickli Üyeden Alýntý
    [SIZE="4"]Arkadas sizden baska hec bir forum da bu kunuda bir sey yok::hush: bence yalana da hec bir gerek yok:stop2:... bir az yazdigin selere cok digat etmelisin...SIZE]
    sizlere þimdiye kadar gerçekler konuþuldu yalanlar degil yazýlýmda sorun var herhalde sorunlu þekilde yazýlým verilmez baþka forumda böyle bir konu görmediginizi söylüyorsunuz þunuda bilmenizi isterizki biz baþka forum degiliz
    söylediklerimiz bizi baglar baþka forumlar bizi ilgilendirmez..
    saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadasým ne güzel söylemiþsin bak bizden baþkasýnda yok...çünkü biz ilklerin forumuyuz....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ama arkadas,ilkerin forum olmakinan mileti alatmak cok farkili bir sey...ilk olmak cok gozel bir sey ama.... cok kute bir sey..umarim ne solemak istedimi anamis oldunuz???kusura bakmayin lutfan tarbiyatsiz gonusmak istemiyorum...
    Alýntý eraslan Nickli Üyeden Alýntý
    arkadasým ne güzel söylemiþsin bak bizden baþkasýnda yok...çünkü biz ilklerin forumuyuz....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ama arkadas,ilkerin forum olmakinan mileti alatmak cok farkili bir sey...ilk olmak cok gozel bir sey ama.... cok kute bir sey..umarim ne solemak istedimi anamis oldunuz???kusura bakmayin lutfan tarbiyatsiz gonusmak istemiyorum...
    TERBÝYENÝZÝ BOZACAK BÝR DURUM OLDUGUNU GÖRMÜYORUM KÝMSEYÝ ALDATMIYORUZ BU ZAMANA KADAR NE DEDÝKSE YAPTIK VE BAÞKALARINA
    BAKARAK AYNI GÖZLÜKLE BÝZÝ BU KONUDA YARGILAMAYIN YAZILIM ÝÇÝN BURDA SÝZLERE TARÝH VERÝLMEDÝ VE YAKINDA DENDÝ AYRICA YAZILIMI VERMEK MECBURÝYETÝNDE DE DEGÝLÝZ BÖYLE OLUMSUZ SUÇLAYICI TAVIRLAR OLURSADA HÝÇ VERMEYÝZ....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam,arkadasim hec kimse size yazi vermak zoronda oldoze solamiyor ve bence tehdide de hec bir garak yok!!! lutfan yanlis anamin... ben tak soladigim bu ki busuna milete umutlandirmyalim,cunke her kes biliyor ki hala polsatler cozolmamis ve hec bir makina bulari acabilimiyor...arkadasim ben bu forum baska bir forum larinan karstirmiyorum, ilk olarak da solamisidim hata yabanci forumlar da da asla bu kunudan bir tak keleme yok ve sadece bu forum da polsatlerin acildigin solaniyor...inanin ki bende butun kalbiminen bunun gercak oldogon istiyorum ama malasef...!!! sizlerin hepinize basarilar arze ediyorum ve bune solamalimki benim cihazim bu tabanan degir ve turkey de olmadigma gore(EUORPA VATANDASIEM) BENEIM CIHAZIMNAN TURKEY DE MALASF YOK...SEVGILER ...SAYGILAR VE BASARILAR
    Alýntý ®enegade Nickli Üyeden Alýntý
    TERBÝYENÝZÝ BOZACAK BÝR DURUM OLDUGUNU GÖRMÜYORUM KÝMSEYÝ ALDATMIYORUZ BU ZAMANA KADAR NE DEDÝKSE YAPTIK VE BAÞKALARINA
    BAKARAK AYNI GÖZLÜKLE BÝZÝ BU KONUDA YARGILAMAYIN YAZILIM ÝÇÝN BURDA SÝZLERE TARÝH VERÝLMEDÝ VE YAKINDA DENDÝ AYRICA YAZILIMI VERMEK MECBURÝYETÝNDE DE DEGÝLÝZ BÖYLE OLUMSUZ SUÇLAYICI TAVIRLAR OLURSADA HÝÇ VERMEYÝZ....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým bu forumu baþka forumlarla karýþtýrma.Bu forumda yazýlýmlar havalarda uçupta milletin makinalarýný bozmaz.Dün biryerde daha yazdým yazýlýmlar exalans usta tarafýndan defalarca denenir ve iyice emin olduktan sonra verilir.Siz þimdi bidüþünün emin olunan bir yazýlýmmý istersiniz yoksa makinanýzý kullanýlmayacak hale getiren bir yazýlýmmý?Bundan sonrada bu foruma girdiðiniz zaman bu yazdýklarým kulaðýnýza küpe olsun.Sevgiler.
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben sadece cidden böyle bir þeyin olmadýgýna inandým mach1 ustaya sordum msnden hayýr diyor daha algolar puclýk degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kasabalý Nickli Üyeden Alýntý
    ben sadece cidden böyle bir þeyin olmadýgýna inandým mach1 ustaya sordum msnden hayýr diyor daha algolar puclýk degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...
    iyide bu sizin mesajlarý farklý bölümlerde tekrarlamanýz hakkýný vermiyor size flood yapmayýnýz lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar sabýrlý olun polsatlar þu anda yok ama exelans hoca mutlaka ilerki zamanlarda halledicektir..bende animal planet kanalýný çok seviyorum fakat yapacak biþey yok..saygýlarýmla.

Sayfa 6/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri