Arkadaþlar, polsatlar yeni bir ataða kalktý. Anlaþýlan polsatlarýn çözülmesi uzayacak...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arkadaþlar, polsatlar yeni bir ataða kalktý. Anlaþýlan polsatlarýn çözülmesi uzayacak...
dogru söze nedenir.bendede aciko 4225 var bende býrakýn tps eas *** giriþi yazýlým bile yok bende bekliyorum elimizin altýnda bir sesimizi duyablecegimiz bir yerde varken sesimizi cýkarmýyoruz demekki bir nedeni var illa olacaktýr yazýlým ama tabi bu ,bu sekilde olarak degillordx Nickli Üyeden Alýntý
selam,arkadasim hec kimse size yazi vermak zoronda oldoze solamiyor ve bence tehdide de hec bir garak yok!!! lutfan yanlis anamin... ben tak soladigim bu ki busuna milete umutlandirmyalim,cunke her kes biliyor ki hala polsatler cozolmamis ve hec bir makina bulari acabilimiyor...arkadasim ben bu forum baska bir forum larinan karstirmiyorum, ilk olarak da solamisidim hata yabanci forumlar da da asla bu kunudan bir tak keleme yok ve sadece bu forum da polsatlerin acildigin solaniyor...inanin ki bende butun kalbiminen bunun gercak oldogon istiyorum ama malasef...!!! sizlerin hepinize basarilar arze ediyorum ve bune solamalimki benim cihazim bu tabanan degir ve turkey de olmadigma gore(EUORPA VATANDASIEM) BENEIM CIHAZIMNAN TURKEY DE MALASF YOK...SEVGILER ...SAYGILAR VE BASARILAR®enegade Nickli Üyeden Alýntý
Helal olsun çoðu kiþinin düþüncesini yansýtan;söylemek isteyipte sýrf polemik olmasýn diye saygýsýndan yani insanlarý kýrmak istememesinden dolayý yazmadýklarýný yazmýþþýn.Saygýlar.lordx Nickli Üyeden Alýntý
exalansla konusacam bu konuyu merak etmeyin gereksiz tartýþma ve spakulasyona gerek yok yani bunun sonucunda burada verilen bir haberin hiç bir maddi yatý yokki sizlere yalan olsun polsat yazýlýmlarýný bende bekliyorum inþallah exalans yaparsa bu kavgalar bu tartýþmalar sona erersavalan 1 Nickli Üyeden Alýntý
saygýlarýmla
Bu konuyu @exalans açýklama yapana kadar kapatalým bence..
Saygýlar
MÝSAFÝR ARKADAÞIM BÝZDE ÝSTERÝZ BÝR AN ÖNCE VERMEYÝ AMA GEL SEN HAK VERME GEREKSÝZ YERE POLEMÝK YARATILIYOR EXALANS VERECEGÝNÝ SÖYLEDÝ ÞÝMDÝYE KADAR NE SÖYLEDÝYSE YAPTI SONUÇTA BÝZDE SÝZÝ KIRMAKsavalan 1 Nickli Üyeden Alýntý
ÝSTEMEYÝZ ÜZMEK ÝSTEMEYÝZ BURADA BÝR AVUÇ ÝNSAN OLARAK HOBÝMÝZ OLARAK BURDAYIZ TAKDÝR EDERSÝNÝZKÝ BU FORUMCULUK ÝÞÝNÝN TEK KURUÞ
KAZANCI YOKTUR BÝZ BU HOBÝYÝ SEVDÝGÝMÝZ ÝÇÝN ELÝMÝZDE AVUCUMUZDA NE VARSA PAYLAÞIRIZ SADECE BEKLEYELÝM DÝYORUM EXALANS BU KONUDA
BAYRAM DEMEDEN ÇALIÞIYOR..
SAYGILAR...
bu gozel cevabiniz icin co...k tesekur ediyorum,bende her kes kimin bu isin tam kalbiminen basarili oldogune arzu ediyorum...ama lutfan kabol ediniz ki bu haber bir az arkan verimis...YENIDAN BUTUN ARKADASLARA VE OZELIKCE EXALANS ARKADASIMIZA BASARILAR DELIYORUM:victory: ...SEVGILER...SAYGILAR...®enegade Nickli Üyeden Alýntý
Çok haklýsýnýz kendisi acýklama yapsýn yoksa bunca millet konuyu okuyup okuyup duruyor yazýk günah .Konuyu kapamayacam bakalým neler olacak kendisi acýklama yapacaktýr..infiniti Nickli Üyeden Alýntý
SAVALAN 1 ben teþekür ederim bizler sizler için burdayýz amacýmýz sizleri mutlu etmek elimizden geldigince anlayýþýnýz için teþekürler..savalan 1 Nickli Üyeden Alýntý
saygýlar..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri