Alýntý lordx Nickli Üyeden Alýntý
Yaw arkadaþ...Bu ne þiddet.Ne bu celal!Polsat çözüldü haberi üzerinden henüz bir hafta bile geçmeden bu ne acele.Sabah-akþam millet polsat'mý seyrediyor.Yoksa "Benim babam senin babaný döver" misali elinizdeki cihazýn baþka cihazlardan daha çok þifreli kanal açmasý nedeniyle hava mý atacaksýnýz.Ben iki yýldýr GM 11400 kullanýyorum.Bu cihaza verdiðim para ile þu an çabuk yazýlým veren firmalarýn cihazýndan iki tane alýrdým.GM 11000 serisi TPS AES *** giriþli yazýlýmlarý herkesten bir ay sonra verdi.Tabii bizde eleþtirdik ama böyle hesap sorar gibi konuþmadýk.Þu an bir çok cihaza TPS oto ve D + Nagra yazýlýmlarý verildi biz yine bekliyoruz.Yerine göre eleþtiride yapýyoruz ama kimsenin kiþilik hakalarýný zedeleyici yazýlar yazmýyoruz.Lütfen biraz sükunet...Sanki polsat'a abone olduk.Her ay çuvalla para veriyoruz,ama izleyemiyoruz da paralar boþa gidiyor.Bu iþle uðraþan arkadaþ bir gün bu yazýlar üzerine "Al atýný..." deyip býrakýrsa yazýlýmlar daha çabuk mu çýkacak.Unutulmamalý ki bu yazýlýmlar zaman-zaman forumlar arsýndaki rekabet nedeniyle daha çabuk çýkabiliyor.Þimdi biz bu konu ile uðraþan arkadaþlarý küstürür de yazýlýmý tek noktadan beklemeye mahkum olursak;o zaman biz GM 11000 serisi kullanýcýlarý gibi derdinizi "Marko paþa"ya anlatýrsýnýz.
Helal olsun çoðu kiþinin düþüncesini yansýtan;söylemek isteyipte sýrf polemik olmasýn diye saygýsýndan yani insanlarý kýrmak istememesinden dolayý yazmadýklarýný yazmýþþýn.Saygýlar.