REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Yıllarca o meşhur 8-0 'lık Ankaragücü maçı konuşuldu.Milyonlarca yorum yapıldı üstüne."
    Zalad çıktı itiraf etti","Galatasaray parayla maç satın aldı"diye söylendi.
    Ve stardaki program gündeme bomba gibi düştü.
    Şimdi Fenerbahçeliler bize iftira atılıyor diyor....
    Zalad gibi o malum şahıs da itiraf ediyor.Neden kabullenmiyor Fenerbahçeliler,Fenerbahçe cumhuriyetliler !
    Galatasaray Beşiktaş,Trabzonspor yapmıştır,Fenerbahçeye iftira atılıyor )
    Yok ya!
    Sizi gidi 2. Cumhuriyetçilert sizi
    Şimdi temizleyin bakalım bu lekeyi
    temizleyene kadar da kafanızı taşlara vurun :crashs:
    belki akıllanırsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siz akıllandınız mı? Babanız sağolsun herşeyi yoluna koyar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim bak yine tartışma yaratacak yazılar yazıyosun milleti birbirine düşürmeye hakkın yok herkez burda huzurlu bişekilde eğlenmeye geliyo senin yazdığın bu yazı bir çok fenerbehçeli bende içinde olmak üzere sinirlendiriyosun siz bunlara bakacağınızı ülkenin haline bakın bu sene kaç takım gittim biliyomusun avrupa maçlarına böyle giderse geleceksene sadece 2 takım gidebilcek dikkatine çekerim oturup bunları konuşacağımıza sen kakmış yok şu şike yapmış yok bu şike yapmış bana söylermisin türkiyede hangi takım şike yapmıyo LÜTFEN ARKADAŞLAR ARTIK BU OYUNLARA DÜŞMEYELİM BİZ TÜRKLER KARDEŞİZ MÜSLÜMANIZ BİRBİRİMİZE SARILALIM TÜRKİYENİN GELECEĞİNE BAKALIM BU OYUNLARA DÜŞMEYELİM AKLIMIZI KULANALIM ben koyu bir fenernerbahçe liyim fakat galatasaray uefa kupasını aldığım göz yaşlarıma hakim olmadım oturup ağladım sevinçten orada sadece galatasaray yoktu bütün TÜRKİYE vardı artık bırakalım bu taraftar kavgalarını KİMSELERİN CANI YANMASIM KİMSELER ÜZÜLMESİN HEP DOSTLUK KAZANSIN
    SAYGILARIMLA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda hiç bir tartışmaya yer verilmeyecektir burda o cumhuriyet bu cumhuriyet tartışmalarına yer yok. Gereken kişiler burdan gerekli cezayı alacaklardır. Burda kimse kimseyi karalayamaz bunun içinde konu açılmaz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz. konu kapatılmıştır.
    Konu Volkan tarafından (30-11-2006 Saat 15:54 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri