Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 9600 cıppro

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sana katılıyorum,

Alıntı afacan-1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elimde 9600 cıp cihazım var.bu cihazlar pozisyonerli oldugu için uydu listesi çok önemlidir.Bu cihazın yazılımını hazırlayanlar kişi yada kişiler UYDU LİSTESİNİ ve DERECELERİNİ çorbaya çevirmişler.Yaklaşık 1 senedir ilgilenen yok .sayın yetkililer şu cihaza lülfen bir el atında pozisyonerin zevkini sürelim artık. şimdiden teşekkürler.
    haklısın efecan,bende GM 9600cıppro kullanıyorum.uydu lıstelerını corbaya cevırmısler.eskı yazılımlarda cok daha basıttı.bence yapmaları gereken sey o kadar uyduyu cıhaza yüklemeye gerek yok türkiyeden ızleyebıleceğimiz uydular bellı zaten onları cihaza fixlesınler yeter.tabıı bu yakınmamızı moteratörler ve dığer arkadaşlar buldunuzda buluyorsunuz manasında düşünmesınler.bu yazılımları yapanlara tşk.edıyorum sağolsunlar.eleştirilerimiz hep daha ileriye gitmek üzerine.ıyı ve basıt kullanım için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster 9600 Cip-

ArkadaŞlar Bende 9600 Cip Kullaniyorum-bİr Problem Yok-uydu Lİstelerİnİ GerektİĞİnde Ben DÜzenlİyorum...pek KarİŞİk OlduĞu SÖylenemez..sadece Aktİf Olmayan Keylerden Dolayi Tps Donuyor---:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri