REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aziz Yıldırım iddialara cevap veriyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz Yıldırım iddialara cevap veriyor

Önceki gün Telegol Pragramına katılarak FB'nin şike yaptığını ispatlamaya çalışan Cihan Oskay'ın iddialarına Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım cevap veriyor...

Cihan Oskay'ın iddiaları:
    1-Fenerbahçe'nin 2000-2001 yılında şampiyonluğa ulaştığı sezonda Samsunspor'a ve Trabzonspor'lu bazı futbolculara şike yapmaları konusunda teklifte bulunması.
    2-Adı geçen Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar'a bazı futbolcularına bu maçta görev verme teklifi.
    3-Adı geçen futbolcular Oktay ve Tamer'in şike yapmaya yanaşmaları iddiası...
    4-Orduspor'un eski başkanı ve FB konre üyesi olan Mustafa Çebi'nin şike konusunda Karadeniz'deki trafikte yardımda bulunması iddiası.
    5-Trabzonspor'un yapacağı Galatasaray maçı öncesinde genel averaj düşünülerek daha az gol yemeleri ya da Galatasaray'a karşı daha iyi oynama konusunda para teklifi edilmesi iddiası.
    6-Adı geçen kişilerle yapılan telefon görüşmeleri ve ses kayıtları....
    7-Bütün bu iddialar için ortada dönen para 250 bin dolar...
    AZİZ YILDIRIM'IN BASIN TOPLANTISI

Toplantının hemen başında Fenerbahçe yönetimi basın mensuplarına bir video filmi izlettiriyor. Video filminde Star'daki Telegol programına katılan Cihan Oskay'ın iddialarından bazıları basına izlettiriliyor. Video filmindeki gösterimde Cihan Oskay'ın bazı çilişkili ifadeler kullandığı ve kendin kendini yalanlar bazı davranışlarda bulunduğu üzerinde duruldu...

Toplantıya Fenerbahçe'nin tüm yönetim kurulu üyeleri katılıyor. Fenerbahçe tam kadro..Toplantının başında Ali Koç Star TV'de yayınlanan Telegol programında 5 saatlik bir yalan düzeninin olduğunu söyledi. Koç: Fenerbahçe programda lekelenmek için bir takım düzenler içine girilmiştir dedi.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Toplantıya Fenerbahçe'nin tüm yönetim kurulu üyeleri katılıyor. Fenerbahçe tam kadro..Toplantının başında Ali Koç Star TV'de yayınlanan Telegol programında 5 saatlik bir yalan düzeninin olduğunu söyledi. Koç: Fenerbahçe programda lekelenmek için bir takım düzenler içine girilmiştir dedi. Koç, Telegol proramında ekrana taşınan konunun zamanlaması konusunda da Fenerbahçe'ye çelme takmak amacında olduğunu açıkladı. Fenerbahçe lider üst üste derbiler oynuyor Avrupa'da kritik bir süreçte programın yayınlanması TV etiğini uygun bulmadıklarını açıkladı. Yönetim, Cihan Oskay'ın söylediklerini aynen kabul ederek ekrana taşımakla büyük bir hata yaptığını belirtti. Cihan Oskay vergi dairesine tarafından aranıyor. Ortaklarını dolandırmış. Çek-Senet işlerinde aranan kişi. Kulübe bu kişilerle ilgili ihbarlar yağıyor. Özgeçmişi tamamiyle karanlık olan bu kişinin Telegol tarafından ağırlanması düşündürücüdür. Programda Aziz Yıldırım'a söz hakkı varilmemiştir. Bu durum sorulduğunda program bittikten sonra Yıldırım'la irtibata geçilmiştir. Yapımcı ve sunucular sürekli olarak adı geçenler telefona alınacak denilmesine rağmen söyledikleri yapılmamıştır. Adı geçenler bağlanmak uğruna ne çileler çekmişler ama bazı kişiler kasıtlı bağlanılmamış ve sürekli uyarı yapılmıştır...

İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adı geçenler bağlanmak uğruna ne çileler çekmişler ama bazı kişiler kasıtlı bağlanılmamış ve sürekli uyarı yapılmıştır. Telegol programı hiçbir şeyi araştırmadan asrın gazeteciliği diye nitelediği bir olaya imza atmıştır..Oskay'ın Çantada kasetler var demesine rağmen çantadan kasetler çıkmadan herşey ekrana taşınmıştır. Ben mesaj çekmeyi bilmiyorum diyen Oskay'ın bu kayıtları nasıl yaptığı sorgulanmamıştır. Cihan Oskay'ın telefon görüşmelerindeki ses temizliği profesyonel bir işin yapıldığını ortaya koymaktadır ama program yöneticileri bunu dikkate almamamışlardır. Cihan Oskay programda Serhat Ulueren'i kastederek baraber yaptık demektedir...
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihan Oskay yüz mimiklerinden nasıl bir ruh hali içinde olduğu bellidir. Ali Akdeniz golünü atmıştır güya Oktay boş kaleye gol atamamıştır. Bu kayıtlar 6 yıl önce yapıldığına dair hiçbir mantık yoktur. Bu kayıtlar kısa süre içinde yakın zamanda yapılıp tezgah düzenlenmiştir. Program yönetimi tam manasıyla gazetecilik yapıyoruz diye karalama kampanyası başlatmışlardır...

Bütün taraftarlar dimdik ayakta dursun. bu tür olaylar başka bir şekilde olabilir...Şekip Mosturoğlu da Fenerbahçe'ye karşı bir karalama kampanyası başlatıldığını Telegol programının da buna ön ayak olduğunu söyledi...
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eh ne diyelim yalancının mumu yatsıya kadar yanar bu işlerden birilerinin canı yanar. Bende fenerbahçeliyim ama tabiki temiz bir takım istiyorum inşallah ortalık aydınlanır. Halan açıklanmayan konular var elde delil yok ama ortada bir sürü laf . bakalım izliyecez görecez.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TFF ne gariptir ki meczup dediğimiz Oskay'ın sölediklerini dikkate alıp soruşturma başlatırken kendi yönetim kurulu üyesi olan Tahir Kıran dosyasını dikkate almayıp üzerine gitmemiştir. Fenerbahçeliler size mesajımızdır. Taraftarlarımız uyanık olsun. Bu karalama kampanyası devam edecektir.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AZİZ YILDIRIM

Basın mensuplarına hoşgeldiniz diyerek söze başlayan Aziz Yıldırım direk telegol programını suçladı. Cihan Oskay'ı tanıyorum. Fenerbahçe olduğunu söyleyen bir kişi ben onu bir restaurantın müdürü olarak tanıyorum.

. 2005 Yılında Oskay'ın yazısı düşündürücüdür.

Kendisinin iddia ettiği gibi ben ona para veriyorum ve o da bu işler için bu paraları gerekli yerlere götürüyor. Bunları yaparken de bazı kesimleri suçluyor bazı futbolcuları zan altında bırakıyor...

Ali Akdeniz bu işin içindeyse Fenerbahçe'yi niye gol atsın? Bu mantıklı düşünmek midir? Bu kadar saçma bir şey olabilir mi? Akşam Lig TV'de maç tekrar izlenecek ve herkes görecektir. Galatasaray'ın 4-0 kazandığı Trabzon maçı da ekrana getirilsin.
    Fenerbahçe'nin kazandığı 3-1'lik maç sonrasında orada sadece Fenerlirler yoktu. Oradaki herkes olacak bitecek bir işin farkında olibilirdi. Bu ortakılta dönen para olayının kimde olduğu ortalığa çıkarılması gerekir. Progğramda biri vermedim biri almadım diyor kimler verdiyse kimler aldıysa ortaya çıkarılsın. Haziran ayındaki görevi bırakmamın ardından düzen devam ediyor. Bizim bu olaylardan haberimiz vardı. ben böyle bir olayın yapılması konusunda haberdardım ve yapılsın dedim. Ne yapabilirdik ki..

Zira Deniz maçındaki olaylar, ardından Tahir Kıran'ın açıklamaları. Tahir Kıran konusunda her yere başvurduk. Akli dengesi şüpheli bu adımın. Bir veya iki defa görmüşümdür. 2005'te benim hakkımda ileri geri yazısı olan bu adam hakkında ne düşünelim...
    Konu CABBARİ tarafından (29-11-2006 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yavuz hırsız olduğundandır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ağnaslı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yavuz hırsız olduğundandır.
    yavuz kim yaw?
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son TFF kongresinde taraf olmadık. Gelinen süreçte Futbol Federasyonuyla zaman zaman sürtüşmeler yaşadık ve istediğimiz herşeyi kürsüden söyledik. Belden aşağı vurmadık. Herşey aleniydi. Tahir Kıran Haziran ayında bana geldi TFF'yi sordu. Haluk Ulusoy'la benim problemim olmadı. Ben onunla yemek yemem dedim. Bizim tek ortak noktamız Fenerbahçe'nin hakkının yenilmemesi idi. Bunları Tahir kıran'a anlattım.

Tahir Kıran bana bazı şeyler yumuşarsa Şampiyonluk teklif etti. Bana açık açık söyledi. Kıran sürekli benimle konuşmak istiyordu. Kendisi bana telefonlarımın dinlendiğini söyledi. Üçüncü kez görüştüğümde kardeşimin evinde görüşmek istedi.
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri