REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Aziz Yıldırım iddialara cevap veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunları neden anlattım. hakem Bülent Demirlek'in maça atanması öncesi sabaha kadar bir barda görüntülendiğini biliyorum. Bizim 2. başkanımızın hemen ertesi günü Bülent Demirlek hakkında söyledikleri ondandır. Bazı Fenerbahçe'liler vardır ve bunlar Aziz Yıldırım düşmanıdır. Bunlar Fenerbahçe'li görünür fakat Fenerbahçe'ye zakar vermek için Yıldırım düşmanlığı yapmaktadır.

Biz bu işin öyle bir şekiylde ivedi olarak araştırılmasını istiyoru. Ancak türkiye Futbol Federasyonuna bırakmadan 3 sene 5 sene sürmesini istemiyoruz. Bu konuya muhakkak bir çözüm getirilsin. Ellerindeki kasetler bugünkü kasetler değil. Bunlar zamanında neden ekrana getirilmedi. Devletin savcılarının acilen bu işe el koysunlar. Kimler doğru söylüyor kimler yanlış yapıyorsa durum ortaya çıksın.

Kaset önce bir başkasına sonra bir başkasına gidiyor. Kasetin yayınlanmasında kanka muhabbeti var. Adı geçenler hiçbir şekilde araştırılmadan bir ulusal tv'de ekrana getirilmesi etik değildir.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir çağrı yapıyorum. Bu olay bir komplodur. Komplo geçen yıl başlamıştır ve devam etmektedir. Biz bundan sonra da her türlü komploya hazırız. Katoliklerde bir nikah kıyımı vardır. Herkes ne biloyarsa nikahta söyler. Artık zamanı geldi. herkes ortaya çıksın nikah günü geldi. Herkes ortaya çıksın ne biliyorsa söylesin. Herkesi göreve çağırıyorum. İlgilisi kimse herkes görevini yapsın. TFF altından kalkamaz. Bu iş TFF'nin işi değıil. Devleti göreve çağırıyorum. Medya sağduyulu davranmıştır. Çünkü ortalıkta olmayan bir hadise vardır ve bedel karşılığı medyanın kullanılmasıdır. Bu olay sadece Aziz Yıldırım olayı da değildir. Olay bir bütündür. Fenerbahçe bir bsütündür. Fenerbahçe atılan bu pislik altında suçlu olanlar ezilecek.

Bütün kanuni işlemleri ne gerikiyorsa yapacağız. Kimsenin bir kuşkusu olursa gereğini yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın...
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bütün kanuni işlemleri ne gerikiyorsa yapacağız. Kimsenin bir kuşkusu olursa gereğini yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın..Hiç kimsenin Aziz Yıldırım'ı ve Fenherbahçe'ye karalamaya gücü yetmez. Bu süreçte bir takım suçlamalarla karşılaşacağız ancak biz bunun üstesinden geleceğiz. Göreceksiniz ki yüce adaletimiz gereken kararı verdikten sonra Fenerbahçe'nin ne kadar doğru şeyler yaptığı gün yüzüne çıkacaktır. Şu şöyle bilinsin biz temiz bir takımız. Biz herşeyin gün yüzüne çıkması taraftarıyız. Biz kirli bir kulüp değiliz. Biz bazı şeyleri yapıpta incelenmesini istemeyen takım değiliz. Zira biz bu işin takipçisi olacağız ve kısa sürede herşeyin gün yüzüne çıkmasını sağlayacağız. Soru almayacağım Teşekkür ederim...
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaraylı olarak böyle bir şike olacağına inanmıyorum . adamın telefon konuşmaları düzmece planlı yapılmış kendisininde görünümü hiç güven vermiyor yaptığı işte bunu kanıtlıyor. zaman neyi gösterecek bekliyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dayı83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    galatasaraylı olarak böyle bir şike olacağına inanmıyorum . adamın telefon konuşmaları düzmece planlı yapılmış kendisininde görünümü hiç güven vermiyor yaptığı işte bunu kanıtlıyor. zaman neyi gösterecek bekliyelim.

zaman neleri gösterecek bekleyip görecez.paylaşımlar için teşekkürler.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar bu olaylardan o kadar medet uman varki nerdeyse göbek atacatlar bu iftiraları atan şerfsizler buna starmıdr mıtarmıdır onun spor müdürü olan adam ve ne aybabysa nerdeyse hemen feneri bir kaşık suda boğacaklar ya nedemişler bükemediğin bileği öpeceksin gücün varsa onun gibi olacaksın serfsizce arkadan kuyu kazmakla bu işler olmaz sanki bularla fener yıklacak okadar kolaymı bu asısız komik iftiralarla fenri yıkmak fener yıkılmaz ama haluk ulusoy yıkılacak fenerin darbesini yiyecekbütün fenerli arkadaşlara tvsiym startv yi izlemeyin boykot herkese saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar bu olaylardan o kadar medet uman varki nerdeyse göbek atacatlar bu iftiraları atan şerfsizler buna starmıdr mıtarmıdır onun spor müdürü olan adam ve ne aybabysa nerdeyse hemen feneri bir kaşık suda boğacaklar ya nedemişler bükemediğin bileği öpeceksin gücün varsa onun gibi olacaksın serfsizce arkadan kuyu kazmakla bu işler olmaz sanki bularla fener yıklacak okadar kolaymı bu asısız komik iftiralarla fenri yıkmak fener yıkılmaz ama haluk ulusoy yıkılacak fenerin darbesini yiyecekbütün fenerli arkadaşlara tvsiym startv yi izlemeyin boykot herkese saygılar
    çok haklısın birileri reyting ugruna buyuk bir camiyayı yıkmak istiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dayı83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cok haklısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

futbol federasyonu 1 hafta süre verdi iddiaları cevaplamak için yoksa aziz aga gümbürtüye gidecek
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şahin'den, Yıldırım'a çok sert cevap
    Bakan Şahin, futboldaki şike iddialarıyla ilgili Başkan Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına ateş püskürdü: '''Bu siyasiler Türkiye'yi yönetemiyor, askerler el koysun' demekten farksız''

Devlet Bakanı Mehmet Şahin, bazı açılışlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gitmek için uçakla Elazığ'a geldi.

Şahin'i havaalanında Elazığ Valisi Muammer Muşmal, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Baki Türkoğlu, Zülfü Demirbağ, Şemsettin Murat ve partililer karşıladı.

Gazetecilerin, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, ortaya atılan şike iddiaları üzerine 'Devlet bu işe el koysun' açıklamalarının hatırlatılması üzerine Bakan Şahin, şöyle dedi:

''Aslında 'devlet bu işe el koysun' demek, 'bu siyasiler Türkiye'yi yönetemiyor, askerler el koysun' demekten farksız. Çünkü futbol federasyonu özerk bir federasyondur. Bu özerk federasyonun gerçek aktörlerinin yüzde 70'i, kulüp temsilcilerinden oluşan futbol federasyonu genel kuruludur. Ben sürekli bu soru bana yöneltildiğinde bir çağrıda bulunuyorum. Futbol federasyonu genel kurul üyeleri demokratik çıkış yaparak tavırlarını ortaya koymalı, bizzat sorunları kendileri çözmeli. Siyasilerden ve hükümetten bu konuda yardım beklemeyin. Geçmişte zaman zaman Türkiye'de demokrasi kesintiye uğrardı. Özerk federasyonlarda da bu demokratik süreç kesintiye uğramamalıdır. Spordan Sorumlu Bakan olarak buna özen gösteriyorum.''

Yürürlükte bulunan Futbol Federasyonu Yasası'nın, 31 maddesinin ikinci fıkrasının kendisine verdiği hak, yetki ve görevi bu nedenle şu ana kadar kullanmadığını ifade eden Bakan Şahin, bu konuda söylenmesi gereken her şeyin söylendiğini kaydetti.

Çok kısa bir süre daha sabır göstererek ya yüzde 40 genel kurul delegelerinin imzasıyla futbol federasyonu genel kurulunun toplanmasını ya da futbol federasyonu yönetiminin, güven tazelemek veya genel kuruldan güven istemek için olağanüstü kongreye gitme kararı almasını beklediğini belirten Şahin,

''Bunlar gerçekleşmezse makul bir süre içerisinde üzülerek de olsa yasanın bana verdiği yetkiyi kullanarak Futbol Federasyonu genel kurulunu olağanüstü toplantıya çağırmak durumundayım'' şeklinde konuştu.

Bakan, Şahin, daha sonra karayoluyla Malatya'ya gitti.
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri