AZÝZ YILDIRIM
Basýn mensuplarýna hoþgeldiniz diyerek söze baþlayan Aziz Yýldýrým direk telegol programýný suçladý. Cihan Oskay'ý tanýyorum. Fenerbahçe olduðunu söyleyen bir kiþi ben onu bir restaurantýn müdürü olarak tanýyorum.
. 2005 Yýlýnda Oskay'ýn yazýsý düþündürücüdür.
Kendisinin iddia ettiði gibi ben ona para veriyorum ve o da bu iþler için bu paralarý gerekli yerlere götürüyor. Bunlarý yaparken de bazý kesimleri suçluyor bazý futbolcularý zan altýnda býrakýyor...
Ali Akdeniz bu iþin içindeyse Fenerbahçe'yi niye gol atsýn? Bu mantýklý düþünmek midir? Bu kadar saçma bir þey olabilir mi? Akþam Lig TV'de maç tekrar izlenecek ve herkes görecektir. Galatasaray'ýn 4-0 kazandýðý Trabzon maçý da ekrana getirilsin.
Fenerbahçe'nin kazandýðý 3-1'lik maç sonrasýnda orada sadece Fenerlirler yoktu. Oradaki herkes olacak bitecek bir iþin farkýnda olibilirdi. Bu ortakýlta dönen para olayýnýn kimde olduðu ortalýða çýkarýlmasý gerekir. Progðramda biri vermedim biri almadým diyor kimler verdiyse kimler aldýysa ortaya çýkarýlsýn. Haziran ayýndaki görevi býrakmamýn ardýndan düzen devam ediyor. Bizim bu olaylardan haberimiz vardý. ben böyle bir olayýn yapýlmasý konusunda haberdardým ve yapýlsýn dedim. Ne yapabilirdik ki..
Zira Deniz maçýndaki olaylar, ardýndan Tahir Kýran'ýn açýklamalarý. Tahir Kýran konusunda her yere baþvurduk. Akli dengesi þüpheli bu adýmýn. Bir veya iki defa görmüþümdür. 2005'te benim hakkýmda ileri geri yazýsý olan bu adam hakkýnda ne düþünelim...

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri