REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Bir tıkla "YİYECEK BAĞISLA"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Bir tıkla "YİYECEK BAĞISLA"

    SEVGİLİ ARKADAŞLAR, BİRLESMİŞ MİLLETLER'İN (UN) BASLATTIĞI GÜZEL BİR UYGULAMA VAR. UN'İN AÇLIK SİTESINE GİRİN (Hunger Site) VE ORADA GÖRECEĞİNİZ SARI BİR DÜĞME VARDIR ORAYA TIKLAYIN, DÜNYANIN HERHANGI BIR YERİNDE AÇ BİR İNSAN YİYECEK ALIYOR. SIZE HİÇBİR MALİYETİ YOK. YIYECEGIN PARASI, LOGOLARINI GÖRMENİZ İLE REKLAM YAPAN SPONSORLAR TARAFINDAN ÖDENİYOR. TÜM YAPACAĞINIZ BU SİTEYE GİRMEK VE "YİYECEK BAĞISLA" (GIVE FREE FOOD) DÜĞMESİNE TIKLAMAK. SAYFANIN ORTASINDAKİ SARI TUŞ (ALTINDA " CLİCK EVERY DAY FOR FREE!" YAZIYOR). BIR SANİYE SÜRÜYOR. GÜNDE SADECE BIR KERE BAĞIŞTA BULUNABİLİYORSUNUZ.

    LİNK: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

    HADİ ARKADAŞLAR, TIKLAYIN VE BİR İNSANIN DAHA KARNI DOYSUN...

    SAYGILAR...

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bugün tıkladım..

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bende şimdi tıkladım inşallah başıma bir şey gelmez bayram kardeş
    Konu aliharbiye tarafından (26-04-2014 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Neden tiklayayim ki? Bu organizasyon reklamlara tiklayinca para kazaniyor. Peki bu parayi ne yapiyor? Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. organizasyonuna bagisliyor. Peki neden bu linke tiklamak istemiyorum? ABD, 2012 yilinda 711 Milyar Dolar askeri harcama yapti. Bu 711 Milyar Dolar para, Amerika'daki ac kalan insanlari birak, sokak kedilerini, köpeklerini vs.. doyururdu. Ama ABD, bu parayi sosyal, saglik sistemine yatiracagi yerde ucaga, gemiye şuna buna yatırıyor. Ben böyle bir devlete (gücü oldugu halde) ve aslında devletin yardım etmesi gereken kişilere yardım edemem. Afrika'da bir damla suya muhtac insanlari birakmislar, Amerika'daki yarı tok insanlarla ilgileniyorlar. Eger Afrika icin bir yardim mekanizmasi varsa seve seve yardim edeyim. Cok sacma.
    Konu CCW tarafından (26-04-2014 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    sevgili intikam64 arkadaşım, düşüncene saygı duyuyorum, tıklamak istemeyebilirsin, ama bizim ülkemize bakınca durum dahada hüsran, bak şimdi geçen bir arkadaşım kalp krizi geçirdi ve henüz komada hastahanede yatıyor, 10 gündür komada, neden biliyormusun antakyadaki araştırma hastahanesinin acil servis bölümünü Suriyeli şerefsizler yaktı, ve TÜRK olan arkadaşım hastahane hastahane gezdi, sonunda hatay hastahanesi onu kabul etti, etti ama aradan yarım saat geçtikten sonra, kalp krizi esnasında dilini içeriye doğru yutmuş ve kalbi durmuş, beyin ise oksijensiz kaldığı için, şu an için fişe takılı olarak kalbini çalıştırıyorlar, yani anlayacağın beyin tamamen iflas etmiş durumda, sebep ne biliyormusun hatay antakyada var olan bütün hastahanelerin içi bu allahın belası şerefsiz olan Suriyeli dolu olduğundan dolayı boş yer yok, ve yüksek makamdan gelen habere bak Türkleri bırakın Suriyeli mücahit şerefsizleri birinci tercih yapın, yani uzun lafın kısası bizim memleketinde çivisi çıkmış, ben varya seni değil senin kesip attığın tırnağı bütün Suriyelilere değişmem, ama yüksek makam benim gibi düşünmüyor, ahh ahhh hastahanede ben olacam. varya şu şerefsiz namusuz alçak Suriyelilere damarlarına tiner enjekte edecem gebersinler namusuzlar.
    LEBEN ?

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    herkes özgür kimseyi zorlamıyoruz para birleşmiş milletler fonuna aktarılıp ordan yardıma muhtaç ülkelere gıda ve benzeri malzemelere harcanıyormuş şüphesi olan tıklamaz.. olur biter..

    şuan tıklama sonuncu alınan malzemerin bir kısmı

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu bayram tv tarafından (26-04-2014 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •