sevgili intikam64 arkadaşım, düşüncene saygı duyuyorum, tıklamak istemeyebilirsin, ama bizim ülkemize bakınca durum dahada hüsran, bak şimdi geçen bir arkadaşım kalp krizi geçirdi ve henüz komada hastahanede yatıyor, 10 gündür komada, neden biliyormusun antakyadaki araştırma hastahanesinin acil servis bölümünü Suriyeli şerefsizler yaktı, ve TÜRK olan arkadaşım hastahane hastahane gezdi, sonunda hatay hastahanesi onu kabul etti, etti ama aradan yarım saat geçtikten sonra, kalp krizi esnasında dilini içeriye doğru yutmuş ve kalbi durmuş, beyin ise oksijensiz kaldığı için, şu an için fişe takılı olarak kalbini çalıştırıyorlar, yani anlayacağın beyin tamamen iflas etmiş durumda, sebep ne biliyormusun hatay antakyada var olan bütün hastahanelerin içi bu allahın belası şerefsiz olan Suriyeli dolu olduğundan dolayı boş yer yok, ve yüksek makamdan gelen habere bak Türkleri bırakın Suriyeli mücahit şerefsizleri birinci tercih yapın, yani uzun lafın kısası bizim memleketinde çivisi çıkmış, ben varya seni değil senin kesip attığın tırnağı bütün Suriyelilere değişmem, ama yüksek makam benim gibi düşünmüyor, ahh ahhh hastahanede ben olacam. varya şu şerefsiz namusuz alçak Suriyelilere damarlarına tiner enjekte edecem gebersinler namusuzlar.
Yer imleri