Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Digital Platformların Abone Sayıları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım...türkiye üzerinde benim bildiğim kadarıyla 6 adet şifreli dijital televizyon platformu mevcut...dijitürk,d-smart,teledünya,tivibu,filbox ve türkcell tv plus...bilişim teknolojileri kurumunun listesinde abonelik sayıları gözükmeyen eksik platformlar vardır...dijitürk,d-smart ve filbox abonelik sayıları açıklanmış...teledünya,tivibu ve türkcell tv plus abonelik sayılarını merak ederim...
    Üstte verdigim linkte diger platformların abone sayılarıda mevcut ordan bakabilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu mete55 tarafından (15-12-2016 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onca reklama ragmen filboxun abone sayısı baya düşükmüş demekki millete belgesek vs seyretmiyormuş spor kanalları sart özellikle populer ligler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Filbox u ben hiç çarşıda caddede görmüyorum tanıtım yaparken. İnternetten reklam vererek iş olmaz televizyonda,meydanlarda reklamları olmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Fearless...! Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Filbox u ben hiç çarşıda caddede görmüyorum tanıtım yaparken. İnternetten reklam vererek iş olmaz televizyonda,meydanlarda reklamları olmalı.
    Bizim burada var vodafone bayilerinde işbankası sitesinde falan surekli dönuyor indirim cekleri falan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Onca reklama ragmen filboxun abone sayısı baya düşükmüş demekki millete belgesek vs seyretmiyormuş spor kanalları sart özellikle populer ligler
    Alıntı Fearless...! Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Filbox'ın kuruluş amacı Sinema tv kanallarını pazarlamaktır yavaşta olsa üye sayısı artıyor.

Diger platformların aracılığıyla Sinema tv kanallarına üye sayısı şuan 675.000 üye sayısına ulaşmışlar.

[YOUTUBE]W6Zu-hD_lF0[/YOUTUBE]

Konu mete55 tarafından (14-09-2016 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu mete55 tarafından (16-12-2016 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu mete55 tarafından (15-03-2017 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri