Arkadaşlar konuya şöyle bir bilgilendirme yapalım Bilindiği gibi Sky İtalia daha önceden HD kanallarda sistem değişikliğine gitmişti şimdi de SD olan primafila kanallarında da sistem değişikliğine gidiyor yani hotbirde bir platforumu daha cccam da kaybediyoruz gibi.
Baldemir Dost,maalesef dediğiniz gibi:Şu an saat 15.40 Kontrol ettim; 10-28 arası kanalların hiç biri açılmıyor.Kuş kafesten gitti!...![]()
Mach1 server kullanıyorum,şu an itibariyle 1/18 arası tüm sky ler de yayın var hatta 13.kanala riddic izliyorum.Saygılar
primalar gitti acmıyor
gündüz saatlerinde bazıları açık, akşamları tamamı gidiyor.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
bazıları açılıyor bazıları açılmıyor,bugün yarın yeni sisteme geçerler
giderse gitsinler canı cehenneme o gider bir başkaları gelir uydu sektörü bitermi arkadaşlar hic
arkadaşlar anlaşıldı prima fila"larda uydu değişikliğine gidecek arkadaşlar bu konularda deneyimliyimdir frekans oranları 27500den 29900 geldimi yayınlar gidecektir çünkü hotbird uydusu kapasite olarak 30000 rakamından yayın yapan kanal yok kapsama alanı izin vermiyor EUTELSAT UYDUSU BU RAKAMLAR İÇİN UYGUN OLDUĞUNDAN DOLAYI EUTELSAT UYDUSUNA GEÇME İHTİMALİ %70 TİR BİLGİLERİNİZE SAYGILAR SUNUYORUM TÜM TÜRK İSLAM ALEMİNİN KANDİLİNİ TEBRİK EDİYORUM..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri