Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Þok olay! Volkan stadý terk etti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Þok olay! Volkan stadý terk etti

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Volkan Demirel ne kadar ceza alacak?

Talimatname gereði Volkan Demirel’in; 2 aydan 1 yýla kadar müsabakalardan men edilmesi ve Fenerbahçe Kulübü’ne para cezasý verilmesi bekleniyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A Milli Takým'ýn Kazakistan maçý öncesi ýsýnmak için sahada bulunduðu sýrada taraftarlardan gelen tepki üzerine sahayý terk eden Volkan Demirel, talimatlar gereði 2 ay ile 1 yýla kadar men cezasý ile karþý karþýya kalabilir.
    A Milli Futbol Takýmý, 2016 Avrupa Þampiyonasý Elemeleri A Grubu'ndaki 4. maçýnda Kazakistan'ý konuk ederken karþýlaþma öncesi þok yaþandý. Maç öncesinde ýsýnmak için sahaya çýkan Volkan Demirel, bir taraftarýn küfürlü tepkisi üzerine eldivenlerini çýkarýp, sahayý terk ederek soyunma odasýna gitti. Volkan'ýn bu hareketinin ardýndan Futbol Disiplin Taimatý'nýn 51. maddesi gündeme geldi.

Talimatýn 51. maddesinde þu ifadeler yer alýyor:
    "Yayýn yolu ile veya yazýlý tebligata raðmen haklý bir sebebi olmaksýzýn resmi veya özel milli müsabakalara veya hazýrlýk çalýþmalarýna katýlmayan veya geç katýlan veya çalýþma ve müsabaka yerini terk eden futbolcular iki aydan bir yýla kadar müsabakalardan men cezasý ile cezalandýrýlýr. Ýhlalin niteliðine göre futbolcunun baðlý bulunduðu kulübe de 65 bin TL ile 130 bin TL arasýnda para cezasý verilir."

Buna göre Volkan futboldan men edilme tehlikesiyle karþý karþýya.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Talimatýn 51. maddesi hemen degiþtirilir daha önceden yaþandý farklý sebebti ama kulüp bir alt lige düþmesin diye talimat degiþti burasý türkiye burada bir gecede neler degiþiyor..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Volkan Demirel ne kadar ceza alacak?

Talimatname gereði Volkan Demirel’in; 2 aydan 1 yýla kadar müsabakalardan men edilmesi ve Fenerbahçe Kulübü’ne para cezasý verilmesi bekleniyor.
    Bence hic ceza almaz cünkü Terim'den iznini istedi.

Zaten bundan sonra cagirilmaz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kazakistan maçý öncesi ay yýldýzlý ekibimizin ilk 11'inde yer alan Volkan Demirel, ýsýnmak için çýktýðý sahada taraftarlarýn küfürlerine maruz kalýnca isyan etti. Tecrübeli futbolcu, teknik heyetin ikna çabalarýna raðmen stadý terk edip gitti. Volkan karþýlaþmanýn ilk yarýsýnýn son dakikalarýnda takým arkadaþý Emre Belözoðlu ile stadyuma geri döndü ve ikili soyunma odalarýnýn bulunduðu bölgeden stadyuma giriþ yaptý.

Yedek kaleciler Volkan Babacan ve Harun Tekin ile ýsýnmaya çýkan Volkan Demirel’e sahaya çýktýðýnda, TT Arena'nýn tribünlerinden hem alkýþ hem de ýslýklar geldi.

Yaklaþýk 10 dakika boyunca sahada ýsýnma hareketleri ile maça hazýrlanan Volkan Demirel, kale arkasýna döndüðü sýrada ýslýk sesleri yükseldi. Taraftarlarýn yer yer gösterdiði protestolar üzerine Volkan Demirel eldivenlerini çýkardý ve “Ben gidiyorum. Ayýptýr” diyerek taraftara tepki gösterdi. Tecrübeli eldiven daha sonra soyunma odasýnýn yolunu tuttu.

Diðer kaleciler Volkan’ý sakinleþtirmek adýna peþinden giderken Volkan Demirel, “ Hayýr çýkmayacaðým” tepkisi vermesi üzerine yedek kaleciler Volkan Babacan ve Harun Tekin sahaya çýkýp çalýþmalarýna devam etti.

SOYUNMA ODASINDAN EVÝNE GÝTTÝ
    Taraftarýn ýslýklarýna büyük tepki gösteren Volkan soyunma odasýndan da evinin yolunu tuttu.

TERÝM, ARDA VE MÝLLÝLER SAKÝNLEÞTÝREMEDÝ
    Sinirlenerek soyunma odasýna giden ve maça çýkmak istemeyen Volkan Demirel'i teknik direktör Fatih Terim ve futbolcular sakinleþtirmeyi çalýþtý ancak Fenerbahçeli eldiven sakinleþmedi. Volkjan Demirel bunun üzerine TFF'te ait bir araçla stadyumdan ayrýlarak evine gitti.

"ANA AVRAT KÜFÜR ETTÝLER... BEN DE BU VATANIN EVLADIYIM"
    Volkan Demirel'in soyunma odasýnda Fatih Terim'e olayý anlatýrken "Taraftar ýsýnýrken bana ana avrat küfrediyor hocam. Ben de bu vatanýn evladýyým... Milli forma üzerimdeyken küfür yemek beni çýldýrttý" dediði öðrenildi.

VOLKAN STADYUMA GERÝ DÖNDÜ
    Karþýlaþma baþlamadan önce ýsýnma hareketleri yaparken taraftarlarla gerilim yaþayan ve stadyumu terk eden Volkan Demirel, maçýn ilk yarýsýnýn son dakikalarýnda Fenerbahçe'den takým arkadaþý Emre Belözoðlu ile stadyuma geri döndü. Ýkili soyunma odalarýnýn bulunduðu bölgeden stadyuma giriþ yaptý.

ÝÞTE VOLKAN DEMÝREL'ÝN STADI TERK ETME ANLARI...

Volkan Demirel, tribündeki taraftarlardan tepki görünce, üzerinde Amasyaspor formasý olan bir þahýs kendisine, "Devam et" anlamýna gelen bir iþaret yaptý.

Volkan, kendisine küfür edip hareket çeken taraftara önce eliyle 'sus' iþareti yaptý.

Volkan, "Yeter artýk. Ben gidiyorum. Ayýptýr" dedi ve hýzlý adýmlarla saha dýþýna yürüdü.
    paylaþmak güzeldir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu insanlar milli sporcularýmýza niçin küfür eder anlamýyorum.....
    ELÝNE,BELÝNE,DÝLÝNE SAHÝP OL. HZ.ALÝ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir sporcunun ideali millitakimlarda oynamaktir.O sporcu küfür yemek icin o formayi giymiyor.

Ayrica spor yazarlarinin yorumlarida son derece yanlis.Seirci ise paraveriyor mac seyretmek icin .Bu ona küfür etme hakki vermez.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kufur edilmesi etik degil ama sahayi terketmek karaktersizlik ornegi...ayni volkan trabzondada kufur Yedi nite terketmedi??milli. Takim ruhu olmayan futbolcular yeri degildir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her ne olur'ise olsun sahayý terk etmesi etik deðil bu kulüp maçlarýnda da olan olaylar ozaman niye terk etmiyor tek küfür yiyen futbolcu da o deðil tabiki þu da bir gerçek küfürle bir yere varýlmaz asla tasvip etmiyorum kime edilrse edilsin
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanýcý Bilgi Menüsü

resmen milli takýmý sattý zaten emre bel.volkan gibi oyuncular iyice gözümden düþtü 2 senedirde bunlar kamu oyunda yok küfür yok sataþma v.b.vb.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri