Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 12/12 ÝlkÝlk ... 23456789101112
114 sonuçtan 111 ile 114 arasý

Konu: Ülkemizde Yeni Yapýlan Spor Tesislerin Son Durumlarý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ankara'ya yeni stadyum için önemli adým

Ankara’ya yapýlacak yeni tesis konusunda Bakan Kýlýç’tan açýklama geldi.

TBMM’de konuyla ilgili bilgi veren Kýlýç, “2015’te bu iþin adýný koyup, yolumuzda yürümek istiyoruz” diye konuþtu.

Ankara’ya yapýlmasý planlanan yeni stat ile ilgili açýklama, en yetkili isimlerden biri olan Gençlik ve Spor Bakanýndan geldi. Bakan Akif Çaðatay Kýlýç, Ankara’ya yapýlmasý planlanan yeni stadyumla ilgili, “Benim ümidim þu yönde ki, 2015’te artýk bu iþin adýný, cismini koyup yolumuzda yürümek istiyorum” dedi.

Kýlýç, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüþülen, 2005 yýlý bütçesi sýrasýnda, milletvekillerinin sorularýný yanýtladý.
    Bir soru üzerine, Ankara’nýn, yeni bir stadyuma ihtiyacý olduðuna dikkat çeken Kýlýç, “Yapýlan bir çalýþma, belirlenen bir alan var, bununla ilgili yakýn zamanda da Büyükþehir Belediye Baþkanýmýzla bir görüþmemiz oldu. Deðerlendirilebilecek baþka unsurlar da mevcut” diye konuþtu.

Ümidinin, 2015’te artýk bu iþin adýný ve cismini koyma yönünde olup, yollarýnda yürümek istediklerini dile getiren Kýlýç, “Gerçekten de Ankara’nýn stat konusunda bir çözüme ihtiyacý olduðu konusuna katýlýyorum. Ancak son kararý verebilmiþ deðiliz. Çünkü yerle ilgili bazý çekinceler var, þu anda en iyi olabilecek þeyi ortaya çýkartmak için uðraþýyoruz” ifadelerini kullandý.

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu ile Kulüpler Birliði Vakfý yöneticilerinin, geçen günlerde Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ý ziyaretlerinde bu konu gündeme gelmiþ, Gençlerbirliði Baþkaný Ýlhan Cavcav, Ankara’nýn yeni ve modern bir stada kavuþmasý konusunda, Erdoðan’dan yardýmcý olmasýný istemiþti. Daha önce Eskiþehir Yolu Ümitköy kavþaðýnda yeni stadýn da içinde olacaðý bir spor kompleksinin yapýlmasý konusunda çalýþmalar yürütülmüþ, geçen sürede bununla ilgili bir adým atýlmamýþtý. Ankara Büyükþehir Belediye Baþkaný Melih Gökçek ise kýsa süre önce yaptýðý bir açýklamada, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ile 19 Mayýs Spor Kompleksi’ni içine alan bölümde, yeni stadýn yapýlabileceðini söylemiþti.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sakarya yeni stadyum inþaatýndan;

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sivas Belediye Baþkaný Sami Aydýn Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

[YOUTUBE]ppjQQspM-_8[/YOUTUBE]

Sayfa 12/12 ÝlkÝlk ... 23456789101112

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri