Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: YE 2000 CI PLUS INF 220b113004 yazılım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu verdıgım yazılımı at tps xxl yok cozmez ama sen genede dene asagıdakı lınkten al
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tr26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu verdıgım yazılımı at tps xxl yok cozmez ama sen genede dene asagıdakı lınkten al
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Enson güncel yazılım olan ye cı plus 613F11096 attım yazılımI sizin verdiğiniz yazılımıda denedim sonuna kadar normal yükleniyor flaştan sonra serr diyor kapatıp açtıktan sonra 030 dan açılıp 220 yazılımı yükleyince normala dönüyor oda eski yazılım olduğu için soft cam kabul etmiyor 220 den sonraki hangi yazılım attıysam aynı şey oluyor 219 yazılıma dönersem seriyi belki seriyi kurtarırım diye düşünüyorum o yazılmıda bulamadım bu konudada yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sertez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Enson güncel yazılım olan ye cı plus 613F11096 attım yazılımI sizin verdiğiniz yazılımıda denedim sonuna kadar normal yükleniyor flaştan sonra serr diyor kapatıp açtıktan sonra 030 dan açılıp 220 yazılımı yükleyince normala dönüyor oda eski yazılım olduğu için soft cam kabul etmiyor 220 den sonraki hangi yazılım attıysam aynı şey oluyor 219 yazılıma dönersem seriyi belki seriyi kurtarırım diye düşünüyorum o yazılmıda bulamadım bu konudada yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    sevgili üstadım ilk olarak inf bootmake uptan cihaza yükle yükledikten sonra cihazı aç OFF yazısını gör bu çok önemli daha sonra P+ basarak cihazı aç ve son yazılımı pc lik 2.0 ile cihaza yükle serr hatası vermeden yazılımı alacaktır
    saygılar...
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SUNNY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili üstadım ilk olarak inf bootmake uptan cihaza yükle yükledikten sonra cihazı aç OFF yazısını gör bu çok önemli daha sonra P+ basarak cihazı aç ve son yazılımı pc lik 2.0 ile cihaza yükle serr hatası vermeden yazılımı alacaktır
    saygılar...
    açıklamayı burda yapmıştım neyse sorun çözüldüğüne göre ok
    Dreambox 8000 HD PVR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri