Birkaç ay önce iPhone uygulamasýný yayýnlayan Canlý Skor sonunda Android uygulamasýný da yayýnladý. Ben kullanýyorum tavsiye ederim herkese

Note 2 telefonuma indirip kurdum gayet güzel çalýþýyor baþka hiçbir uygulamaya gerek kalmayacak gibi görünüyor. Þimdilik tek eksik olarak web sitesindeki hesaplarýyla uygulamayý eþitleme özelliði gibi görünüyor. Bunun dýþýnda eksiði yok fazlasý var. Ýþte uygulamadan birkaç özellik:

- 26 spor dalýndan canlý skor (web sitesindeki gibi masa tenisi, bilardo, boks, vs var)
- web sitesindeki gibi farklý spor dallarýndan maçlarý Oyunlarým bölümüne ekleyip tek sayfada izleyebiliyorsunuz
- oyunlarým bölümüne eklediðiniz maçlardan gol olunca veya maç bitince anlýk uyarý alabiliyorsunuz

Ayrýca kullanýmý da oldukça kolay.

Uygulamanýn Google Play linki: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Birkaç tane de fotoðraf:

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.