Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Galatasaray Fenerbahçe Maçý Ne Olur?

Katýlýmcý sayýsý
43. Anket kapatýlmýþtýr
  • galatasaray kazanýr

26 60.47%
  • fenerbahçe kazanýr

17 39.53%
Sayfa 1/5 12345 SonSon
50 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Sizce Galatasaray Fenerbahçe maçý ne olur?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sizce Galatasaray Fenerbahçe maçý ne olur?

sizlerin görüþleri nelerdir?
    fener avantajlý gibi görünsede bu maçý gs alýr gibime geliyor!!
    selametle...
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu topiği erken acmakda fayda var abi tarihi derbi bu mac kaçmaz ben 2-1 gs diyorum galatasaraylı olarak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperyýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu topiði erken acmakda fayda var abi tarihi derbi bu mac kaçmaz ben 2-1 gs diyorum galatasaraylý olarak
    alper bizim takýmda bir fb bir kadýköy fobisi var bunu aþmamýz lazým bakalým görecegiz az kaldý..
    selametle..
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abi bir bilsen nasıl sabırsızlanıyorum maç gününü adeta iple cekiyorum derlerya benimkisi daha da ileri birşey arabaya baglayıp öyle cekecem yahu...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Maci FenerbahÇe Alir Ona GÖre Haa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla her zamanki gibi Fener bu maçý alýr. Galatasaray bence bu sefer çok dikkatli olmasý lazým tarihi bir fark yiyebilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý volkan1065 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Valla her zamanki gibi Fener bu maçý alýr. Galatasaray bence bu sefer çok dikkatli olmasý lazým tarihi bir fark yiyebilir.
    volkan sen o 6-0 lýk maçý diyorsan o maçta bile þike vardý bence sanýrsam fb gs ye iyi para vermiþti yoksa o kadar fark olmazdý
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    volkan sen o 6-0 lýk maçý diyorsan o maçta bile þike vardý bence sanýrsam fb gs ye iyi para vermiþti yoksa o kadar fark olmazdý
    Abi bilion bu iþler de verende alanda þuçlu. Ama 6 gol için galatasaray öle birþey yapmaz bundan eminim. Tabi ne olduðunu biz bilemeyiz. :49:

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý volkan1065 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Abi bilion bu iþler de verende alanda þuçlu. Ama 6 gol için galatasaray öle birþey yapmaz bundan eminim. Tabi yöneticilerden herþey beklenir. :49:
    dostum iþin içinde para varsa herþey olur bu sadece futbolda deðil her yerde geçerli bence o maçtada birþeyler vardý hala kafama takýlýyor
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gececeksýn onu bak gor neler oluyor fenerý son avrupa macýnda gorduk

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri