2014 Dünya Kupası karşılaşmaları uluslararası yayın anlaşmaları gereği uydudan şifreli olarak yayınlacak.

Bu şifreleme sistemi, basit şifreleme sistemi olan BISS uygulaması olacak. Karasal yayın izleyicileri, D Smart, Digiturk ve Teledünya üyeleri sorunsuz şekilde (şifre girmeden de) TRT 1, TRT Spor ve TRT HD’yi izleyebilecekler.

Türksat uydusu üzerinden uydu yayını alan kullanıcılar ise maç esnasında şifreli yayından etkilenmemek için; TRT 1, TRT Spor ve TRT HD kanallarına BISS Şifre girerek maçı izleyebilecek.

Maç yayınlarını aşağıdaki Biss Keyleri uydu cihazına girerek izleyebilirsiniz. (Her uydu cihazında farklı Biss Şifre girme işlemi yapılır. Uydu cihazınızın markasını tarayıcınızdan biss şifre girme olarak aratırsanız, yöntemi de öğrenebilirsiniz)

BİLGİ: Uydu alıcınızın Biss *** / Şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmaktadır.

TRT 1 – TRT Spor ve TRT HD Biss Şifresi;

*** Değeri: 1 00 00 00 00 00 00 (Cihazınızda *** Değeri Atayacağınız Aralıklar 12 Haneden Fazla İse Sonuna 0 “SIFIR” Koyarak Tamamlayabilirsiniz / Doldurabilirsiniz.)


Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.