Turkcell Dijital Akademi
KPSS’ye hazýrlananlara baþarýnýn anahtarýný sunuyor
• Turkcell’in kýsa bir süre önce dijital ortamda milyonlarýn eriþimine açtýðý Turkcell Akademi, KPSS’ye (Kamu Personel Seçme Sýnavý) hazýrlananlar için de önemli bir fýrsat sunuyor.
• Tüm akýllý cihaz ve bilgisayarlardan kolayca ulaþýlabilen eðitim modülü ve deneme sýnavlarý sayesinde, tüm Turkcell’liler sadece 49.90 TL’ye KPSS’ye kolayca hazýrlanabilecek, deneme sýnavlarýna girebilecek.
• Sistemde 5 ayrý KPSS deneme sýnavý bulunuyor. Sisteme dahil olanlar tüm deneme sýnavlarýna katýlabiliyor ve sýnav sonrasýnda kiþiye özel sonuç raporunu alýyor.
Turkcell’in “dünyanýn bilgisini milyonlarýn eriþimine açmak” hedefiyle kýsa süre önce dijitalleþtirdiði Turkcell Akademi, önemli eðitim fýrsatlarý sunmaya devam ediyor. Kýsa bir süre önce YGS ve LYS’ye hazýrlanan öðrenciler için eðitimler ve deneme sýnavlarýný eriþime açan platform, þimdi de KPSS sýnavýna hazýrlanan aboneleri için müthiþ bir olanak saðlýyor.
Turkcell Dijital Akademi, hem eðitimin tüm akýllý cihazlardan ve bilgisayarlardan ulaþýlabilir olmasý, hem de piyasada hali hazýrda var olan sýnýf içi eðitimlere göre 7-8 kat daha düþük fiyata sunulmasý nedeniyle oldukça avantajlý. 49.90 TL karþýlýðýnda KPSS’ye hazýrlananlar Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi programý kapsamýnda toplamda 96 saat aralýksýz konu anlatýmlý video ve slayt içeriðini izleyebiliyor ve 5 adet deneme sýnavýna girebiliyor. Eðitim boyunca istenilen dersler dilendiði kadar tekrar edilebiliyor. Eðitimde farklý uzmanlýk alanlarý kendi alanýnda isim yapmýþ uzmanlar tarafýndan hazýrlanmýþ videolarla anlatýlýyor.
2014’te KPSS’ye 5.7 milyon kiþinin girmesi bekleniyor
Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu Ýþçi Sezen, “Turkcell Dijital Akademi’de eðitim içeriklerimizi her geçen gün daha iyi noktalara taþýyoruz. Platformumuz eðitime ulaþmak isteyen gençlerimiz, profesyonellerimiz için müthiþ bir bilgi kaynaðý konumuna geldi. YGS ve LYS sýnavlarý için sunduðumuz fýrsatlarýn ardýndan, þimdi de 2014’te 5.7 milyon kiþinin girmesi beklenen KPSS sýnavlarý için hazýrlýðýmýzý tamamladýk. Bu sýnava hazýrlanan tüm Turkcell’liler çok uygun bir fiyata alanýnda en kaliteli içerik ve eðitime, 7 gün 24 saat diledikleri yerden ulaþabiliyor olacak” dedi.
Önde gelen uzmanlardan üst düzey bir içerik
Turkcell Akademi, kamu kurumlarýndaki düz memur (hizmetli, memur, güvenlik görevlisi, hemþire, mühendis vb.), Milli Eðitim Bakanlýðý öðretmen atamalarý ve müfettiþlik, uzmanlýk gibi mesleklere alýmlar için yapýlan KPPS sýnavý için vatandaþlýk, tarih, coðrafya, Türkçe, sözel mantýk, sayýsal mantýk, matematik, geometri gibi baþlýklarda eðitim modüleri sunuyor. Modüller; Prof. Dr. Þükrü Kýzýlot (Genel Koordinatör), Dr. Özgür Þahan (Eðitim ve Yayýn Koordinatörü), Olcay Geylan (Ýstikrar Akademi Özel Eðitim Kurumlarý Kurucu Müdürü ve Matematik Öðretmeni), Necati Özdemir (Akademik Tarz Özel Eðitim Kurumu Matematik Öðretmeni), Arda Akýn (Kampüs Akademi Özel Eðitim Kurumu Coðrafya Öðretmeni), Kerem Söðütkýran (Milli Eðitim Bakanlýðý’nda Türkçe Öðretmeni), Cesur Erdem (Ýstikrar Akademi Özel Eðitim Kurumu Tarih Öðretmeni), Coþkun Çebitürk (Milli Eðitim Bakanlýðý’nda Tarih Öðretmeni), Fýrat Osman Baykal (Ýstikrar Akademi Özel Eðitim Kurumlarý Türkçe Öðretmeni), Soysal AYGÜN (Monopol Özel Eðitim Kurumu Anayasa ve Ýdare Hukuku Eðitmeni), Þahap Arpacý (Akademik Tarz Özel Eðitim Kurumu Kurucu Müdürü ve Anayasa Hukuku, Ýdare Hukuku ve Temel Yurttaþlýk Dersi Eðitmeni) gibi uzmanlar tarafýndan hazýrlandý.
KPPS içeriklerine ulaþmak için
KPPS içeriðine ve deneme sýnavlarýna, teknolojiyle bilgiye eriþimi kolaylaþtýran ve yaygýnlaþtýran Turkcell Dijital Akademi üzerinden (turkcell/akademi adresinden), Turkcell numaralarý ve þifreleri ile ulaþýlabiliyor.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri