REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: korax cihaz sahipleri sorunlarına çözüm arıyor hiç bir yetkili yok .artık kimse korax

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart korax cihaz sahipleri sorunlarına çözüm arıyor hiç bir yetkili yok .artık kimse korax

korax cihazlarının destegi bitti .kimseye derdimizi anlatamıyoruz hiç bir yetkili yok bu cihazları aldıgımıza pişman olduk .artık kimse korax marka cihaz almasın . en iyi desteyi olan cihaz nex marka cihazlardır samimi söylüyorum birdaha korax tövbeler olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

korax mini ipbox hd marka cihaz aldım .cihazlar bayaga sorunlu çogu kişiler yetkililerin ilgisizliginden şikayetçi .hiç bir korax yetkilisi forumlara çıkmaz oldu .sorularımızı kimlere yazacagız .bizi yüz üstü bıraktılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı okutucukemal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    korax mini ipbox hd marka cihaz aldım .cihazlar bayaga sorunlu çogu kişiler yetkililerin ilgisizliginden şikayetçi .hiç bir korax yetkilisi forumlara çıkmaz oldu .sorularımızı kimlere yazacagız .bizi yüz üstü bıraktılar
    Konu Editor tarafından (11-07-2014 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

esentepe ne oluyoruz bilader düm düz girmişsin firmaya bu şekil tehdit vari mesajları sitede yazdırmayız konu kapanmıştır yine dayılııgınız cıkmış ortaya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri