REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: tüm dünya sorunlarının kaynağı kim neden ve sonuçu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tüm dünya sorunlarının kaynağı kim neden ve sonuçu

paylaşmak istedim bu videoyu ben yapmadım internetten buldum doğru şekilde yazılmıştır bende paylaşıyım dedim en azından sizde bakarsınız insan kokarsınız aranızda hiçmi insan yok

bunları eskilerden daha internete düşmeden bunları hepsizlere anlattım ben hakan 77 avatarına sahipttim okadar direndim doğru yolu açıkladık bitek beni forumlardan atan oldu avet arkadaşlar

ben allahın bana hüküm vereceği günü bekliyorum yalnış düymadınız mehdiyim dediğimde belki inanmazsınız ama allahın vereceği işi dört gözle bekliyorum rumların(türk yahudilerin) beni getirdiği noktayı bi allah bilir onun için herşeyi zamanına bırakmak mecburiyeteyiz bu videoyu

izleyin insan olun yeter
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    youtub çalışmıyorsa dns 195.46.39.39 yapın wifi vodemlerde 1cidns aynen 2ciyide aynı kodları yazın çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mehdi olduğunu mu iddia ediyorsun? Doğru anladım değil mi?

Bu ülkede "ben peygamberim" diyen ve işin daha kötüsü o kişiye inanan boş beyinli birçok insan bile vardı, sen "ben Mehdi'yim" demişsin çok mu paşam Aslında ben de Amerika'nın başkanıyım, sadece seçilmeyi bekliyorum
    Konu CCW tarafından (13-05-2014 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neler görecez
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanın şu kafamdakileri döksem formun kapasitesi kaldırmaz onun için sadece söyledim inanıp inanmaya bilirsiniz sadece sanal dünyada kendimi gösterdim okadar

ayrıca paşam falan demeyin bir zamanlar mutlu insanlardık kapitalizim(mason ticareti) bizi göyimleri yok etti dağıttı nasıl olursa rumlar(yahudiler kimliklere bürünmeyi severler taki ben çıkana dek onuda allahın emrini bekliyorum

ister gül ister gül dalga geç hiç birzaman yılmayacaz yahudilere karşı küçük bir ipucu vereyim ahiret alametlerden hatırlayın tvlerde neden tek göz çıkartıyor o göz deccalin gözü değilmi şuan israildedir ve israilde maddeleşecek

onun için dalga geçenler inanmayanlar bizden değildir olmayacaktır onların yeri cehennemdir unutma bunu islamiyet hak dindir herşeyi inanç üzerinde kuruludur iannacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merak etme forumun kapasitesi 1 milyon sayfalık roman yazsan daha yüzde birini bile doldurmaz

Şimdi gelelim asıl konuya;
    ben şöyle kendi doğumumu düşündüğümde, nasıl değersiz bir sudan yaratıldığımı hatırlayınca, ortada hiçbirşey yokken bir damla sudan kemik, kas, kalp, beyin, saç vs.. gibi vücut özelliklerinin oluştuğunu hatırlayınca, kainatta milyarlarca yıldız, göktaşı ve kainatta belli fiziksel kanunların rasgele etki etmediğini görünce ve bu kadar milyarlarca yıldız, uydu, binlerce gezegende hayatın olmadığını, sadece dünyada olduğunu hatırlayınca Allah'ın kesinlikle gerçek olduğunu görebiliyorum ve tüm bunların nasıl kusursuz bir düzende yaratılıp hiç kuralları bozmadan yaratıldığı günden beri aynı şekilde devam ettiğini de görebiliyorum. Bütün bunlar rasgele oluşmuş olamaz. Bu da benim Allah'ı görmemi (mecazi anlamda yani ) sağlıyor. O yüzden imanım sağlam.

Allah'ın sana nasıl emir vermesini hayal ediyorsun acaba? Sen Musa mısın ki sana konuşsun? Sen ne yapacaksın ki Kıyamet alametlerini? Sen öldükten sonra Kıyamet gelse ne olur gelmese ne olur? Senin kıyametin zaten ölünce kopuyor, büyük afetin gelmesine ne hacet, değil mi?

Kaç gün, ay, yıl, neyse işte ömrün kalmışsa, onu yaşa ve ölüme hazırlık yap. Ulu orta "yok efendim, ben aslında evliyayım, Mehdi'yim vs.. ama Allah'tan haber bekliyorum" deme, çünkü bu cümleyi duyup da ciddiye alanın akıl sağlığından şüphe duyarım. Sana Gayb'dan haber mi geldi de ne cüretle böyle saçma birşey söyleyebilirsin? Peygamberler bile, kendilerine peygamberlik görevinin verileceğini bilemezken sen mi bileceksin be adam?

Dinle Neşet babayı, ne de doğru söylemiş Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu CCW tarafından (13-05-2014 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Konu kapatılmıştır. Hakan77 nicli eski üyemizi daha fazla tutmaya gerek yok. Yolu açık olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri