Merak etme forumun kapasitesi 1 milyon sayfalık roman yazsan daha yüzde birini bile doldurmaz
Şimdi gelelim asıl konuya;
ben şöyle kendi doğumumu düşündüğümde, nasıl değersiz bir sudan yaratıldığımı hatırlayınca, ortada hiçbirşey yokken bir damla sudan kemik, kas, kalp, beyin, saç vs.. gibi vücut özelliklerinin oluştuğunu hatırlayınca, kainatta milyarlarca yıldız, göktaşı ve kainatta belli fiziksel kanunların rasgele etki etmediğini görünce ve bu kadar milyarlarca yıldız, uydu, binlerce gezegende hayatın olmadığını, sadece dünyada olduğunu hatırlayınca Allah'ın kesinlikle gerçek olduğunu görebiliyorum ve tüm bunların nasıl kusursuz bir düzende yaratılıp hiç kuralları bozmadan yaratıldığı günden beri aynı şekilde devam ettiğini de görebiliyorum. Bütün bunlar rasgele oluşmuş olamaz. Bu da benim Allah'ı görmemi (mecazi anlamda yani) sağlıyor. O yüzden imanım sağlam.
Allah'ın sana nasıl emir vermesini hayal ediyorsun acaba? Sen Musa mısın ki sana konuşsun? Sen ne yapacaksın ki Kıyamet alametlerini? Sen öldükten sonra Kıyamet gelse ne olur gelmese ne olur? Senin kıyametin zaten ölünce kopuyor, büyük afetin gelmesine ne hacet, değil mi?
Kaç gün, ay, yıl, neyse işte ömrün kalmışsa, onu yaşa ve ölüme hazırlık yap. Ulu orta "yok efendim, ben aslında evliyayım, Mehdi'yim vs.. ama Allah'tan haber bekliyorum" deme, çünkü bu cümleyi duyup da ciddiye alanın akıl sağlığından şüphe duyarım. Sana Gayb'dan haber mi geldi de ne cüretle böyle saçma birşey söyleyebilirsin? Peygamberler bile, kendilerine peygamberlik görevinin verileceğini bilemezken sen mi bileceksin be adam?
Dinle Neşet babayı, ne de doğru söylemişBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Teşekkur:
 Teşekkur:  Beğeni:

Yer imleri