Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: tüm dünya sorunlarýnýn kaynaðý kim neden ve sonuçu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart tüm dünya sorunlarýnýn kaynaðý kim neden ve sonuçu

paylaþmak istedim bu videoyu ben yapmadým internetten buldum doðru þekilde yazýlmýþtýr bende paylaþýyým dedim en azýndan sizde bakarsýnýz insan kokarsýnýz aranýzda hiçmi insan yok

bunlarý eskilerden daha internete düþmeden bunlarý hepsizlere anlattým ben hakan 77 avatarýna sahipttim okadar direndim doðru yolu açýkladýk bitek beni forumlardan atan oldu avet arkadaþlar

ben allahýn bana hüküm vereceði günü bekliyorum yalnýþ düymadýnýz mehdiyim dediðimde belki inanmazsýnýz ama allahýn vereceði iþi dört gözle bekliyorum rumlarýn(türk yahudilerin) beni getirdiði noktayý bi allah bilir onun için herþeyi zamanýna býrakmak mecburiyeteyiz bu videoyu

izleyin insan olun yeter
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    youtub çalýþmýyorsa dns 195.46.39.39 yapýn wifi vodemlerde 1cidns aynen 2ciyide ayný kodlarý yazýn çýkar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aynasý iþtir kiþinin lafa bakýlmaz.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mehdi olduðunu mu iddia ediyorsun? Doðru anladým deðil mi?

Bu ülkede "ben peygamberim" diyen ve iþin daha kötüsü o kiþiye inanan boþ beyinli birçok insan bile vardý, sen "ben Mehdi'yim" demiþsin çok mu paþam Aslýnda ben de Amerika'nýn baþkanýyým, sadece seçilmeyi bekliyorum
    Konu CCW tarafýndan (13-05-2014 Saat 12:00 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Neler görecez
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inanýn þu kafamdakileri döksem formun kapasitesi kaldýrmaz onun için sadece söyledim inanýp inanmaya bilirsiniz sadece sanal dünyada kendimi gösterdim okadar

ayrýca paþam falan demeyin bir zamanlar mutlu insanlardýk kapitalizim(mason ticareti) bizi göyimleri yok etti daðýttý nasýl olursa rumlar(yahudiler kimliklere bürünmeyi severler taki ben çýkana dek onuda allahýn emrini bekliyorum

ister gül ister gül dalga geç hiç birzaman yýlmayacaz yahudilere karþý küçük bir ipucu vereyim ahiret alametlerden hatýrlayýn tvlerde neden tek göz çýkartýyor o göz deccalin gözü deðilmi þuan israildedir ve israilde maddeleþecek

onun için dalga geçenler inanmayanlar bizden deðildir olmayacaktýr onlarýn yeri cehennemdir unutma bunu islamiyet hak dindir herþeyi inanç üzerinde kuruludur iannacaksýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Merak etme forumun kapasitesi 1 milyon sayfalýk roman yazsan daha yüzde birini bile doldurmaz

Þimdi gelelim asýl konuya;
    ben þöyle kendi doðumumu düþündüðümde, nasýl deðersiz bir sudan yaratýldýðýmý hatýrlayýnca, ortada hiçbirþey yokken bir damla sudan kemik, kas, kalp, beyin, saç vs.. gibi vücut özelliklerinin oluþtuðunu hatýrlayýnca, kainatta milyarlarca yýldýz, göktaþý ve kainatta belli fiziksel kanunlarýn rasgele etki etmediðini görünce ve bu kadar milyarlarca yýldýz, uydu, binlerce gezegende hayatýn olmadýðýný, sadece dünyada olduðunu hatýrlayýnca Allah'ýn kesinlikle gerçek olduðunu görebiliyorum ve tüm bunlarýn nasýl kusursuz bir düzende yaratýlýp hiç kurallarý bozmadan yaratýldýðý günden beri ayný þekilde devam ettiðini de görebiliyorum. Bütün bunlar rasgele oluþmuþ olamaz. Bu da benim Allah'ý görmemi (mecazi anlamda yani ) saðlýyor. O yüzden imaným saðlam.

Allah'ýn sana nasýl emir vermesini hayal ediyorsun acaba? Sen Musa mýsýn ki sana konuþsun? Sen ne yapacaksýn ki Kýyamet alametlerini? Sen öldükten sonra Kýyamet gelse ne olur gelmese ne olur? Senin kýyametin zaten ölünce kopuyor, büyük afetin gelmesine ne hacet, deðil mi?

Kaç gün, ay, yýl, neyse iþte ömrün kalmýþsa, onu yaþa ve ölüme hazýrlýk yap. Ulu orta "yok efendim, ben aslýnda evliyayým, Mehdi'yim vs.. ama Allah'tan haber bekliyorum" deme, çünkü bu cümleyi duyup da ciddiye alanýn akýl saðlýðýndan þüphe duyarým. Sana Gayb'dan haber mi geldi de ne cüretle böyle saçma birþey söyleyebilirsin? Peygamberler bile, kendilerine peygamberlik görevinin verileceðini bilemezken sen mi bileceksin be adam?

Dinle Neþet babayý, ne de doðru söylemiþ Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu CCW tarafýndan (13-05-2014 Saat 15:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Konu kapatýlmýþtýr. Hakan77 nicli eski üyemizi daha fazla tutmaya gerek yok. Yolu açýk olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri