gerçekten ekmeğini taştan çıkaran emekçiler. ALLAH vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar versin ve tüm yakınlarına peygamber sabırları ihsan etsin.
gerçekten ekmeğini taştan çıkaran emekçiler. ALLAH vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar versin ve tüm yakınlarına peygamber sabırları ihsan etsin.
Milletimizin başı sagolsun. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı neden tekbir almazlar yüzlerce ailenin ocağına ateş düştü.Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum, ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı insanlar acil şifalar diliyorum...
Soma'daki maden işçilerine geçmiş olsun, hakkin rahmetine kavusanlara allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun,yakinlarina rabbim sabir eylesin.
bu acı faciada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza allahtan rahmet yaralı olanlarada acil şifalar diliyorum milletimizin başı sağolsuan ALLAH bidaha bizlere böyle kazalar yaşatmasın AMİN
[SIGPIC][/SIGPIC].
ölenlere Allahtan rahmet diliyorum.....
mevla boyle buyuk acılar ulusumuza bırdaha yasatmasın acımız cok buyuk turk ulusunun bası sag olsun olen kardeslerımıze ALLAH tan rahmet kederlı aılelerıne bas saglı dılıyorum
ölenlere allahtan rahmet yakınlarının bası sagolsun allahcc kimseye böyle acı yasatmasın
ölen kardeşlerimize ALLAH.tan rahmet diliyor aile.lerine ALLAH.tan sabır diliyorum ALLAH rahmet ve magfiret eylesin
Soma'daki CHP'li vekillerden Kılıçdaroğlu'na gelen acı haber Türkiye'yi bir kez daha yıktı. Ölü sayısının 350'den fazla olduğu söylendi
Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki özel bir şirkete ait kömür ocağından, Salı günü saat 15.15′de trafo patlaması nedeniyle yangın çıktı. Yetkililer tarafından maden ocağında 787 işçinin çalıştığı ifade edildi. Vardiya değişim saatinde meydana gelen acı olayda ise şimdiye kadar 205 işçinin öldüğü duyruldu.
ÖLÜ SAYISI EN AZ 350
Ancak, olayın meydana geldiği saatten bu yana Soma’da bulunan CHP’li milletvekillerinin Kemal Kılıçdaroğlu‘na verdiği rakamlar ise korkunç boyutlarda… CHP’li vekiller maden ocağında şuana kadar en az 350 işçinin hayatını kaybettiğini ve kaçak işçilerin sayısının belirlenememesinden dolayı ölü sayısının daha da artabileceği ifade ettiler.
H.K:Sözcü
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri