REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
116 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Soma'da Maden Faciası 301 Madenci Vefat Etti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle acılı bir günde söylenecek çok şey var.Ama eleştirmek yasak!..Üç vardiyalı bir iş yerinde,çalışanlarına soyunma dolabı bile almayan işvereni sorgulamak varken,çamaşırlarını kovalara doldurup tavana asan işçilerin davranışına dikkat çekmek "durumdan vazife çıkartmak mı ?"Bu söyleminiz beni çok şaşırttı Selvi dost!İzmir valisinin "Bu kazada ölenler,aklını kullanmayanlardır" ifadesiyle ne de çok örtüşüyor!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Böyle acılı bir günde söylenecek çok şey var.Ama eleştirmek yasak!..Üç vardiyalı bir iş yerinde,çalışanlarına soyunma dolabı bile almayan işvereni sorgulamak varken,çamaşırlarını kovalara doldurup tavana asan işçilerin davranışına dikkat çekmek "durumdan vazife çıkartmak mı ?"Bu söyleminiz beni çok şaşırttı Selvi dost!İzmir valisinin "Bu kazada ölenler,aklını kullanmayanlardır" ifadesiyle ne de çok örtüşüyor!..

usta doğru söze nedenir ağzına sağlık _Arkadaş tavandaki kovadan _ çıkardığı vazifeee ..RİVVVVRİVVV :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kuzu, maden ocağı için ''Adete köstebek yuvası'' derken, Tayyar CHP'yi Meclis'i tıkamakla suçladı. Prof. Orhan Kural ise maden faciasında yaşanan ölümler için ''tatlı ölüm'' gafı yaptı. Gazeteci Fatih Tezcan da attığı tweette Gezi Parkı direnişine gönderme yapması çok konuşuldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

'' Çizmeyi Çıkarayım Sedye Kirlenmesin '' kurban olsun bu devlet senin çizmelerine sen 900 lira ile çalışırken 13.000 lira alan köpekler utansın kurban olsunlar senin kömür karası yüzüne de çizmelerine de

Konu bayram tv tarafından (14-05-2014 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray Spor Kulübü, önümüzdeki dönemde yapacağı özel maçın gelirini, kaza kurbanlarının yakınlarına bağışlama kararı almıştır.

Dayanışmamız bundan sonra da çeşitli yollarla devam edecektir.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’la yönetim kurulu üyeleri, özel bir uçakla bölgeye giderek, Soma’daki acılı ailelere taziye ziyaretinde bulunacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Liverpool ve Chelsea futbol kulüplerinden taziye mesajları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gözyaşının rengi yok sanıyordum bu maden işçisini görene kadar. Varmış dostum; onların kaderi de gözyaşı da karaymış

madenci kardeşlerimize Yüce AIIah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk miIIetine sabırIar dilerım
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayfa 5/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri